1. Koti
  2.  > 
  3. Juhlamekot
  4.  > 
  5. Cocktailmekot
1-36 (tehty 159 tuotteet)

1  2345

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  2345

 Siirry 

Parhaat Tarjoukset

Cocktailmekot

Vinkkejä pukeutumiseen cocktail-mekkoihin

Suosittelemme, että olet tietoinen muotista ja nykyisistä trendeistä, mutta älä ole heille orja. Sinun on parempaa kuin kukaan tiedä, mikä kehosi on, ja tällä tavoin voit päättää pääntien, vyötärön, vyötärön, lentojen jne. Leikkauksista. riippuen fysiologian ominaisuuksista. Valitse malli ennen kaikkea sen mukaan, miten sopii, ei ainoastaan trendikkäänä. Ja tietenkin, älä unohda, että eleganssi on välttämätöntä tämäntyyppisessä tapahtumassa, joten vältä tarpeettomia ylilyöntejä.

Midi-mekot, huomaamattomat ja hienostuneet, sopivat vaihtoehdoksi, kun menet kokoukseen, jossa haluat olla hyvä, luopumatta siitä harkintavaltaa. Sitä vastoin lentäjät saavat paljon aikaan: ne tuovat omaperäisyyttä ja karismaa ja, kätevästi valittu, ne auttavat sinua koristamaan hahmosi. Epäsymmetriset leikkaukset ovat myös erinomainen vaihtoehto, koska ne herättävät huomiota ja luovat luovan ja ylivoimaisen luonteen, joka on aina suotuisa.

Värien suhteen sekä valkoinen että musta ovat ajattomia ja turvallisia panoksia aina aina näiden tapahtumien protokollan normien mukaisesti. Tällä hetkellä toisaalta ne käyttävät paljon punaisia, vihreitä minttuja ja sinisiä, erityisesti koboltteja.