1. Koti
  2.  > 
  3. FAQ
  4.  > 
  5. Miten tilaukset toimitetaan?

Miten tilaukset toimitetaan?

"Jos minä tilata Bridesire.com, miten haluaisitte lähettää minulle? Paljonko se maksaa? Voinko jäljittää tilaukseni?"

Bridesire.com hetkellä alukset kautta Posti, Fedex tai DHL.

Toimitus Hinnat voidaan arvioida sisälle Bridesire.com verkossa kassalle järjestelmä. Näet toimituskulut, kun kassalle.

* Kuinka voin seurata tilaukseni?

Kun tilauksesi on lähetetty, saat meiltä sähköpostiviestin. Tämän sähköpostin, olisi seurantatiedot oman paketit sekä verkkosivusto, jossa voit seurata tilauksesi.

* Kuinka kauan kestää toimitus?

Yhteensä toimitusaika koostuu kahdesta osasta.Ensimmäinen osa on räätälöintiä aika. Tämä on aika, kun maksu on saatu, ja mekko on räätälöity mukaan teidän vaatimus.Toinen osa on todellinen toimitusaika. Tämä on aika, joka kuluu paketti toimitetaan kuriirien määränpäähän. Vakio toimitus kestää yleensä 3-5 päivää.

* Ovatko paketit vakuutettu?

Merenkulku on vakuutettu ja voidaan seurata verkossa. Lähetämme jokaisen tilauksen sisällä vakuutusta ilmaiseksi. Kun tavara lähetetään niin lähetämme sinulle seurantanumeron, jotta voit jäljittää toimitusaika tahansa haluat.

Tarjoamme toimitus Vakuutus ilmaiseksi suojata paketin vastaan ​​kadonneen tai turmeltuneen siirtoja. Jos puuttuva ongelma tulee esiin, me reship tilauksesi välittömästi.

What Do Our Customers Say?
"
Amazing services from you Bridesire! I was pleased to have shopped with you. My whole family is happy with the dresses I bought fo... "

Mary


Lisää Asiakaspalautteet