1. Koti
  2.  > 
  3. Toimitus ja toimituskulut
  4.  > 
  5. Toimitus ja toimituskulut arviot

Toimitus ja toimituskulut arviot

Meidän "merenkulku arvio" on arvio siitä, kuinka kauan se kestää valmistella alkion siirtoa ja päivämäärä se jättää myymälään. Laskemme arvioitu toimitusaika päivämäärät kerran maksu tilaus on vahvistettu ja alamme tilauksen käsittelyaika. Näet toimitus arvio tilauksen vahvistuksen maksusta, jonka lähetimme sinulle sähköpostitse. Tämä näkyy myös omassa Bridesire.fi huomioon, kun maksu on vahvistettu.

Tarjoamme myös keskimääräiset toimitusajat tuotteitamme, jotta voit laskea noin kun kohteet päästä määränpäähänsä.

Miten Shipping arvioi lasketaan?

Meidän toimitus Arviot perustuvat kuinka nopeasti voimme käsitellä ja paketti erät siirtoa - tunnetaan myös nimellä "käsittelyajan". Käsittelyaika sisältää valitsemalla kohteita, laatu tarkastuksia, ja pakkaamista.

Milloin saan kohdetta?

Voit laskea toimitusaika käyttäen keskimääräinen käsittelyaika tuotteita ja keskimääräinen toimitusaika on toimitustapa valitsit tilauksesi.

Esimerkiksi, jos tilaat kohde, joka vaatii noin 14 työpäivän käsittelyaika, ja valitse nopeutettua Shipping (joka vaatii tyypillisesti 3-5 päivää), voit laskea että tilauksen pitäisi saapua noin 17-19 päivä sen jälkeen, kun maksu on vahvistettu .

Mitä jos haluan saada minun kohdetta nopeammin?

Kassalla, sinulla on mahdollisuus valita eri merenkulku nopeuksilla ja voi valintanappi vaihtoehdon viereen. Jos tarvitset kohteita tietyn ajan, joten suosittelemme tilaamaan kohteita aikaisin ja valitsemalla toimitustapa joka täyttää toimituksen vaatimukset.


What Do Our Customers Say?
"
Amazing services from you Bridesire! I was pleased to have shopped with you. My whole family is happy with the dresses I bought fo... "

Mary


Lisää Asiakaspalautteet