1. Koti
  2.  > 
  3. Myynnin Jälkeen
  4.  > 
  5. Palautus ja hyvityskäytäntö

Palautus ja hyvityskäytäntö

Ennen kuin palautat tuotteita meille, ota meihin yhteyttä palautusvaltuutuksen saamiseksi Koodi.


Varmista, että ymmärrät palautuskäytäntömme ja varmista, että kaikki kriteerit täyttyvät, ennen kuin lähetät fyysisesti tuotteita takaisin meille.


Palautus vaihtoa ja hyvitystä varten


Kaikki palautukset on lähetettävä 10 päivän kuluessa lähetyksen toimittamisesta. Hyväksymme mekot vain alkuperäisessä kunnossaan - käyttämättöminä, pesemättöminä, muuttamattomina ja vahingoittumattomina - ja niissä on oltava ehjät ja ehjät mekot. liitteenä. Anna yksityiskohtainen selitys palautuspaketissa.


1. Laatuongelmat:


(1). Jos henkilökuntamme havaitsee, että tuote on kuvatulla tavalla viallinen, saat hyvityksen ostohinnasta ja toimituskuluista.


(2). Jos huomaamme, että tavara ei ole millään tavalla viallinen tai sitä on käytetty väärin, tuote lähetetään sinulle takaisin ilman hyvitystä.


2. Kokovirheet:


Huomaa, että vaadittavan käsityön luonteesta johtuen valmis puku voi vaihdella noin 1" kumpaankin suuntaan määritetyistä mittauksista.


(1). Kaikki mekot valmistetaan tai niissä on marginaalit haluttaessa muokkausta ja räätälöintiä varten. Jos mekkokoko ei ole saapunut eritelmään tilauksena, asiakas voi valita, tekeekö muutoksen paikallisella räätälillä, jolloin hyvitämme muutoskulut niin kauan kuin kustannukset eivät ylitä mekon alkuperäisestä hinnasta 50 %. Jos muutoskustannukset ylittävät mekon alkuperäisen hinnan 50 %, hyvitämme vain 50 % mekon alkuperäisestä hinnasta.


(2). Jos mekon koko ei saapunut eritelmään sellaisena kuin se oli tilattu, tarjoamme asiakkaillemme veloituksetta muutospalvelun, joka voi lähettää mekon takaisin meille ja saada mekon muutettavaksi 5 arkipäivän sisällä. Tässä tapauksessa vastaamme kaikista toimituskuluista.


(3). Asiakkaat voivat myös palauttaa mekon, jos sitä ei ole räätälöity asiakkaan toimittamien mittojen mukaan, ja he saavat hyvityksen ostohinnasta ja postikulut .


Tuotteidemme oston aikana tehdyt kokoa/väriä koskevat virheet eivät kuitenkaan ole oikeutettuja täyden hyvitykseen. Tässä tapauksessa voimme tarjota asiakkaillemme koon muutospalvelun ilmaiseksi. , jolloin asiakkaat maksavat vain toimituskulut. Mekkomuutos tehdään yleensä 5 työpäivän kuluessa.


4. Asiakas ei pidä mekosta:


Asiakas voi myös palauttaa mekon, jos hän ei jostain syystä pidä mekosta, jos mekko on tilattu stardard-koossa. Tässä tapauksessa asiakkaan on lähetettävä mekko takaisin ja hyvitämme rahat heti, kun mekko on vastaanotettu. Varastointimaksuun lisätään 20 % alkuperäisestä hinnasta, eikä toimituskuluja palauteta. Jos mekko tilataan mittatilaustyönä, mekkoa ei voi palauttaa hyvitystä vastaan, mutta voimme silti tarjota tällaisille tilauksille ilmaisia muutos-/vaihtopalveluita.


Tilausten peruuttaminen (ennen toimitusta)


1. Kaikki mekkotilaukset, jotka peruutetaan 72 tunnin sisällä ostosta, ovat oikeutettuja täyden hyvitykseen.


2. Kaikista 72 tunnin jälkeen peruutetuista pukutilauksista saa 30 %:n osittaisen hyvityksen.


Myöhästyneet tuotteet


Jos tilaustasi ei jostain syystä lähetetty ilmoitetussa ajassa ja se saapuu myöhässä, mutta enintään 10 päivää, olet oikeutettu täydelliseen hyvitykseen ja postikulut, jos mekko palautetaan. Jos tuote on yli 10 päivää myöhässä, asiakkaat voivat saada täyden hyvityksen.