1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
Paras laatu iltapuvut löytyy Bridesire, jossa suurin kokoelma ja alin hinta! ❤ Kaikki iltapuvut ovat räätälöityjä varmistaa istuvuuden.
1-36 (tehty 1076 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Yksiolkaiminen Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Olin ensimmäinen kerta tekemään online-tilaus, joten olin todella huolissani siitä, mikä on lopputulos. Tämä ajatus sai minut nukkumaan vähemmän kuin odotin innolla paketin saapua. Kun avasin sen, olin enemmän kuin yllättynyt siitä, että se oli erinomainen, väri, jonka olin tilannut. Yllään se oli minun parasta toimintaa sinä päivänä. Kaikki ympärillä pitivät täydentävän minua mukavasta mekosta. En uskoisi kahdesti, kun tilaat Bridesiresta.

  Asiakas: Janie

 2. A-linja Yksiolkaiminen Polvipituinen Hihaton Tafti Mekko

  Olin tehnyt paljon kierroksia paikallisissa kaupoissa yrittäen etsiä hääpuku. Monet heistä olivat pettymys, koska mikään koko minun ei ollut käytettävissä. Päätin siirtyä verkossa ja etsiä ratkaisua. Sain tilauksen Bridesiresta ja rukoilin sitä kovasti, että se sopeutuu mittaustani. Onneksi toimitus oli hämmästyttävä, mekko oli kooltaan ja laatu oli loistava. Pian minä tilaan toisen mekon puolueelle!

  Asiakas: catherine

 3. Merenneito Yksiolkaiminen Täysipitkä Hihaton Satiini Mekko

  Olen aina epävarma siitä, että tilaat asiat verkossa. Mutta kun siskoni suostutteli minut, järjestän tilauksen iltapukuun. Mekko saapui aikaisemmin ja räätälöinti oli täydellinen, unohtamatta laatua. Kun vietin vihdoin viikonloppuna, olin kyllästynyt kertomaan, kuinka kaunis minä olin siinä. Ehdottomasti Bridesire on kääntynyt minun suosikki mekko ostospaikka!

  Asiakas: Corina Mihaela

 4. A-linja Sifonki Ylipitkä/laahus Yksiolkaiminen Iltapuku

  Bridesire on yksi parhaista online-vaatevarastoista, joita olen koskaan löytänyt minne tahansa. Heillä on erinomainen valinta. Tilaukset tulevat ajoissa. Asennus toimii hyvin. Henkilökunta on todella mukava.

  Asiakas: Katharina

 5. Kotelomekko Sifonki Täysipitkä Yksiolkaiminen Iltapuku With Helmillä koristelu

  Tarvitsin iltapuku, jotta voisin mennä siskoni häät. Yritin Bridesireä, ja niiden mekot olivat juuri täydellisiä! Löysin juuri sen, mitä tarvitsin heti, ja sain tilauksen aikaisemmin kuin ajattelin.

  Asiakas: Anna

Parhaat Tarjoukset

Iltapuvut

Joka kerta, kun erityinen tapahtuma sosiaalisessa elämässäsi lähestyy, olkoon se puolue ystäväsi, työtovereidesi kanssa tai rakastetun häät, sinun on päätettävä, mitkä iltapuvut aiot käyttää. Ja loppujen lopuksi, se on pantti, joka auttaa sinua asettamaan oman tyyliäsi ja tuntemaan itsesi ainutlaatuiseksi ja säteilevältä. Siksi yritämme ratkaista tärkeimmät ongelmat, joista olet varma.

Milloin sinun pitää pukeutua iltapuvut?

Juhlamekot ovat vaatteita täynnä eleganssia, hienostuneisuutta ja yksinoikeutta. Tästä syystä sinun on varattava heille todella erityisistä ja erottuvista tapahtumista, kuten esimerkiksi niistä, jotka olemme keskustelleet tämän artikkelin ensimmäisissä riveissä. Epäilemättä sinun on tiedettävä, miten valita, koska, jos ei, voit joutua siihen, että olet valinnut liian muodollisen vaihtoehdon.

Mitkä trendit ovat nykyään muodikkaita iltapuvut?

On monia trendit, jotka merkitsevät cocktailmekot tulevaisuutta. Tässä mielessä vaihtoehto kalvojen, erityisesti vaatteen yläosassa ja pääntien läheisyydessä, näyttää olevan vahvana. Ja he pystyvät lisäämään vaatteesi lisää naisellisuutta ja aistillisuutta. Toisaalta, koska olemme viitanneet kaulaan, meidän on sanottava teille, että kunnianosoitus on muodikasta kuin koskaan. Myös hameen suhteen, aina kun ne kestävät kauemmin ja aukot, joiden avulla voit kätevästi esitellä jalat.

Mikä iltapuku sopii parhaiten kuvasi kanssa?

On monenlaisia juhlamekkoja, joten sinun on syytä valita aika, joka parhaiten sopii sinulle. Tässä mielessä, älä vain tarkastele tyyliä ja muotoilua, vaan myös niiden muotoja ja kuvasi ominaisuuksia. Esimerkiksi jos olet pitkä, ohuinen nainen, jonka käyrät eivät ole liian voimakkaita, päätä asennettu, joka korostaa hahmosi ja tekee siitä erottuvan. Myös jos sinulla on lausuttu lonkat, valitse ne, joiden hame on pieni lennon. Toisaalta, jos sinulla on iso rinta ja haluat stilisoida sen, putki mekkoja tulee kätevä.

Mitkä värit ovat muodikkaampia iltapuvut?

Musta on pohjimmainen väri cocktail-mekkoille. Itse asiassa sen tyylikkyyden ansiosta se ei koskaan mene tyyliltään. Tällä hetkellä on kuitenkin muita trendikkäitä ääniä, jotka auttavat muodostamaan todella mielenkiintoisia vaatteita. Esimerkiksi blues, yellows ja tietenkin reds ovat hyviä vaihtoehtoja. Kaikki riippuu tietysti siitä, mitä haluat välittää vaatteillesi: erottelu, aistillisuus, uskallus ...

Noudata näitä suosituksia, joita me vain annoimme ja olet varma valitsemaan iltapuku.