1. Koti
  2.  > 
  3. Juhlamekot
Bridesire tarjoaa yli 1000 tyylejä juhlamekot valita. Selaa sivuillamme tänään löytää täydellinen juhlamekkoja. Mekot ovat nyt saatavilla Bridesire uskomattoman hinta!
1-36 (tehty 1348 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Parhaat Tarjoukset

Juhlamekot / Juhlamekkoja

Aina kun noin tärkeä tapahtuma sosiaalisen elämäsi, onko häät, cocktailin tai muita juhlia samanlaisia ominaisuuksia, ikuinen herää kysymys: "Pitäisikö minun pukeutua mekko pitkä tai lyhyt loma" Epäilemättä päätös Se voi tulla erittäin monimutkainen. Sen vuoksi auttaaksemme sinua ottamaan sen, annamme teille useita hyviä neuvoja.

Minkä puolin juhlamekot sopivat minulle?

Löydät vastauksen tähän kysymykseen, sinun pitäisi ensin näyttää peiliin. Tämä johtuu pääasiassa siitä päätös sinun täytyy ottaa riippuen ominaisuuksista kehon ja hahmo, koska loppujen lopuksi, mikä on on saada sinut eniten ja viihtyvät.

Tässä mielessä pitkät juhlamekot ovat yleensä parempia korkeille ja ohuille naisille, varsinkin jos ne ovat putkia tai asennettuina. Toisaalta lyhyet juhlamekot voisivat paremmin suosia heitä, joilla on lyhyempi korkeus ja joilla on voimakas rintakehä ja lonkat. Joka tapauksessa on toinen tekijä, jonka on otettava huomioon, josta aiomme puhua juuri nyt.

Juhlamekkoja pitkä tai lyhyt?

Se riippuu tilanteesta. Ja on, että tapahtuma, johon osallistut, merkitsee myös valintasi cocktail-mekkoihin, joita pidät. Esimerkiksi pitkä voi auttaa sinua erottumaan oman eleganssia ja yksinoikeuden häät, mutta ei mahdu lisää epävirallisia tapahtumia, joissa Etiketti ei ole tarpeen. Myös liian lyhyt voi olla liian rohkea riippuen siitä, mitä tilanteita. Sinulla on siis oltava juhlan ominaisuudet aina mielessä valittaessa.

Tasainen kenkä tai korkokenkiä puoluepukuani?

Toinen asia, joka yleensä tuo monia naisia pään. Ja monissa tapauksissa ne joutuvat tukalaan että korkokengät ovat tyylikkäitä ja parempia stylize vartaloasi piirustukset, mutta nämä ovat enemmän epämukavaksi. Epäilemättä paras neuvoja voimme antaa on, että aina kun mahdollista, valitse kiila, joka tarjoaa enemmän mukavuutta tapahtuman aikana ja puolestaan auttaa parantaa jalat ja saada irti pukeudun.

Pidä aina mielessä, että maksimaalinen "kauneus, jota sinun on kärsittävä" on täysin väärä. Itse asiassa on todella kauniita ja tyylikkäitä kenkiä, jotka sopivat täydellisesti kaikenlaisiin lyhyisiin ja pitempiin juhlamekkoihin. Vaikka jos haluat, sinulla on aina mahdollisuus ottaa molempia, ja kun väsyt yksi, toisesta ulos, mutta ei suositeltavaa.

Toivomme, että olette auttaneet, kun tiedät miten määrität, millaisia cocktailmekot sopivat sinulle parhaiten ja millaisia kenkiä sinun pitäisi yhdistää. Näytät säteilevältä seuraavaan sosiaaliseen tapahtumaan!