1. Koti
  2.  > 
  3. Juhlamekot
1-36 (tehty 1348 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Parhaat Tarjoukset

Juhlamekot / Juhlamekkoja

Minkä puolin juhlamekot sopivat minulle?

Löydät vastauksen tähän kysymykseen, sinun pitäisi ensin näyttää peiliin. Tämä johtuu pääasiassa siitä päätös sinun täytyy ottaa riippuen ominaisuuksista kehon ja hahmo, koska loppujen lopuksi, mikä on on saada sinut eniten ja viihtyvät.

Tässä mielessä pitkät juhlamekot ovat yleensä parempia korkeille ja ohuille naisille, varsinkin jos ne ovat putkia tai asennettuina. Toisaalta lyhyet juhlamekot voisivat paremmin suosia heitä, joilla on lyhyempi korkeus ja joilla on voimakas rintakehä ja lonkat. Joka tapauksessa on toinen tekijä, jonka on otettava huomioon, josta aiomme puhua juuri nyt.

Juhlamekkoja pitkä tai lyhyt?

Se riippuu tilanteesta. Ja on, että tapahtuma, johon osallistut, merkitsee myös valintasi cocktail-mekkoihin, joita pidät. Esimerkiksi pitkä voi auttaa sinua erottumaan oman eleganssia ja yksinoikeuden häät, mutta ei mahdu lisää epävirallisia tapahtumia, joissa Etiketti ei ole tarpeen. Myös liian lyhyt voi olla liian rohkea riippuen siitä, mitä tilanteita. Sinulla on siis oltava juhlan ominaisuudet aina mielessä valittaessa.