1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
Bridesire tarjoaa yli 1000 tyylejä juhlamekot valita. Selaa sivuillamme tänään löytää täydellinen juhlamekkoja. Mekot ovat nyt saatavilla Bridesire uskomattoman hinta!
1-36 (tehty 1348 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Satiini Täysipitkä Spagettiolkaimet Morsiusneitojen mekko

  Vaikka minulla oli yksi hääpuku, en koskaan pitänyt siitä. Tämä sai minut tekemään tilauksen Bridesiren kanssa ompeluun. Minun on sanottava, että mekko tuli päivä ennen kuin sovittu. yrittäessään sitä, sillä oli oikeat mittaukset ruumiissani, koska minulla ei tarvinnut tehdä muutoksia siihen. Zalalndo, tiedä vain, että olen yksi uskollisista asiakkaista, eikä koskaan osta missään muualta.

  Asiakas: Arlene

 2. Kotelomekko Sydän Lyhyt/Mini Hihaton Pitsi Mekko

  Suosittelen kenenkään tarvetta iltapuvun ostamaan Bridesiresta. Haluan henkilökohtaisesti tilata yhden laadun testaamiseksi ja vertaamalla sitä muiden sivustojen kanssa. Toimitus tehtiin ajoissa, laatu oli loistava, ja malli oli yksinkertaisesti upea! En koskaan siirry toiseen sivustoon, lukuun ottamatta Bridesirea!

  Asiakas: Marilyn

 3. Runsashelmainen Sydän Täysipitkä Hihaton Tafti Organza Mekko

  Kun kuulin, että poikaystäväni oli tulossa viikonloppuna, päätin antaa hänelle yllätyksen pukeutumalla tyylikkäästi. Menin verkossa etsimään parasta sivustoa, jonka päätin järjestää Bridesireen iltapuku. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen laadukkaaseen pukeutumiseen, enkä epäröi ostaa heiltä toista sydäntä!

  Asiakas: Claudia

 4. Kotelomekko Olkaimeton Sääripituinen Hihaton Elastinen Satiini Mekko

  Vaimoni oli matkalla nähdä minua viikonloppuna, joten minun tarvitsee näyttää seksikkäältä. Kysyn, mikä sivusto oli paras, ystäväni viittasi Bridesireen. Laitoin tilaukseni ja halutuin iltapuvun värin. Hyvä uutinen on, että mekko saapui ajoissa, ja kangas oli hieno. Poikaystäväni oli ilo nähdä minut seksikkäältä!

  Asiakas: alexander

 5. A-linja Organza Over Satiini Polvipituinen Olkaimeton Bridesmaid/ Wedding Party Mekko

  En edes ajatellut, että halusin pukeutua perinteiseen hääpukuun, ennen kuin näin joitain upeita leningeja, jotka olivat siellä Bridesiressa. Sitten en periaatteessa voinut odottaa saada tällaista pukeutua!

  Asiakas: Elina

Parhaat Tarjoukset

Juhlamekot / Juhlamekkoja

Aina kun noin tärkeä tapahtuma sosiaalisen elämäsi, onko häät, cocktailin tai muita juhlia samanlaisia ominaisuuksia, ikuinen herää kysymys: "Pitäisikö minun pukeutua mekko pitkä tai lyhyt loma" Epäilemättä päätös Se voi tulla erittäin monimutkainen. Sen vuoksi auttaaksemme sinua ottamaan sen, annamme teille useita hyviä neuvoja.

Minkä puolin juhlamekot sopivat minulle?

Löydät vastauksen tähän kysymykseen, sinun pitäisi ensin näyttää peiliin. Tämä johtuu pääasiassa siitä päätös sinun täytyy ottaa riippuen ominaisuuksista kehon ja hahmo, koska loppujen lopuksi, mikä on on saada sinut eniten ja viihtyvät.

Tässä mielessä pitkät juhlamekot ovat yleensä parempia korkeille ja ohuille naisille, varsinkin jos ne ovat putkia tai asennettuina. Toisaalta lyhyet juhlamekot voisivat paremmin suosia heitä, joilla on lyhyempi korkeus ja joilla on voimakas rintakehä ja lonkat. Joka tapauksessa on toinen tekijä, jonka on otettava huomioon, josta aiomme puhua juuri nyt.

Juhlamekkoja pitkä tai lyhyt?

Se riippuu tilanteesta. Ja on, että tapahtuma, johon osallistut, merkitsee myös valintasi cocktail-mekkoihin, joita pidät. Esimerkiksi pitkä voi auttaa sinua erottumaan oman eleganssia ja yksinoikeuden häät, mutta ei mahdu lisää epävirallisia tapahtumia, joissa Etiketti ei ole tarpeen. Myös liian lyhyt voi olla liian rohkea riippuen siitä, mitä tilanteita. Sinulla on siis oltava juhlan ominaisuudet aina mielessä valittaessa.

Tasainen kenkä tai korkokenkiä puoluepukuani?

Toinen asia, joka yleensä tuo monia naisia pään. Ja monissa tapauksissa ne joutuvat tukalaan että korkokengät ovat tyylikkäitä ja parempia stylize vartaloasi piirustukset, mutta nämä ovat enemmän epämukavaksi. Epäilemättä paras neuvoja voimme antaa on, että aina kun mahdollista, valitse kiila, joka tarjoaa enemmän mukavuutta tapahtuman aikana ja puolestaan auttaa parantaa jalat ja saada irti pukeudun.

Pidä aina mielessä, että maksimaalinen "kauneus, jota sinun on kärsittävä" on täysin väärä. Itse asiassa on todella kauniita ja tyylikkäitä kenkiä, jotka sopivat täydellisesti kaikenlaisiin lyhyisiin ja pitempiin juhlamekkoihin. Vaikka jos haluat, sinulla on aina mahdollisuus ottaa molempia, ja kun väsyt yksi, toisesta ulos, mutta ei suositeltavaa.

Toivomme, että olette auttaneet, kun tiedät miten määrität, millaisia cocktailmekot sopivat sinulle parhaiten ja millaisia kenkiä sinun pitäisi yhdistää. Näytät säteilevältä seuraavaan sosiaaliseen tapahtumaan!