Voimassa: 02/27-03/06
 1. Koti
 2.  > 
 3. Morsiamen juhlamekko
 4.  > 
 5. Morsiusneitojen mekot
 6.  > 
 7. Kotelomekko Halterneck Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Morsiusneitojen Mekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Kotelomekko Halterneck Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Morsiusneitojen Mekko

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Oletko etsimässä lyhyttä morsiusneitopukua toisin kuin lattiaa pitävät? Sitten tämä suloinen mekko saattaa olla sinulle sopiva! Se on riimu pääntie, vaippasiluetti ja röyhelöinen koristelu lisää siihen jotain erityistä. Valittavanasi on kymmeniä värejä, ja tartut varmasti jotain unelmiesi.
Siluetti:Kotelomekko
Kaula-aukko:Halterneck
Helman/Laahuksen Pituus:Lyhyt/Mini
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Kukkakoristelu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:As picture (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2020/01/28 00:39:23
  Denise
  Minulla oli hieno kokemus. Odotan ostavani heiltä jälleen hääpuvuni. Käytän meitä, jotka sopivat minulle täydellisesti, ja myyjä oli upea. Kiitos, tyttöystävät, myyjällesi, työsi on fantastinen! Kerroin kaikille!

   2019/11/25 22:38:20
  Rebecca
  Sinä olet myymäläni numero yksi. Siitä lähtien kun sain selville mekkoistasi, minulla ei ole nykyään huolenaiheita iltapukuista. Säästät minulle aikaa ja rahaa paljon kiitoksia.

   2019/09/25 14:22:17
  Stephanie
  Absoluuttinen unelmapuku. Näyttää siltä, ​​ettei se näe tarpeeksi. Kokotaulukon perusteella tilasin koon 10 ja se sopii täydellisesti vyötärölle, vaikkakin hieman skeptinen.

   2018/01/02 02:21:20
  Diana
  Meidän oli matkustettava Saksassa pomoni kanssa, joten tarvitsin mekko, joka tuo minulle piilotetun kauneuden. Tarkasteltuaan väsymättä internetissä, törmäsin Bridesireen ja päätin kokeilla sitä, koska asiakasarvostelut olivat positiivisia. Päivä ennen lähtöä paketti tuli ja kun avasin sen, huomasin, että se oli juuri sitä mitä etsin. Kiitoksia paljon Bridesireä saadakseni minulle ulkonäköni!

   2017/12/22 20:05:09
  Nancy
  Kävin ensimmäisellä päivälläni ja tarvitsin katsomaan niin seksikäs kuin mahdollista. Katseet internetissä, törmäsin Bridesireen, ja lukemalla joitakin asiakkaiden arvosteluista, pohdin kokeilemista ja tilattiin iltapuku. Pukeutuminen saapui päivälle ennen lähetyspäivää ja sen tarkistamisen jälkeen ylpeänä sanoin, että se on upea ja sopiva. En voi odottaa käyttää sitä isossa päivänä!

   2017/11/28 16:22:07
  Cynthia
  Poikaystäväni ja minä näytämme aina olevan eri mieltä kaikesta. Kuitenkin, kun se tulee ostoksille leningit, olemme kaikki samaa mieltä, että Bridesire ovat mestareita. Tämä on minun ensimmäisen tilauksen jälkeen. Muistelen elävästi sinä päivänä. Olimme verkossa vain, mitä parit tekevät ja jotenkin päätämme tarkistaa ja tilata iltapuku Bridesireltä. Kuten tavallista, odotimme toimitusaikaa noin viikossa. Paljon epäilyksemme, mekko oli siellä edellisenä päivänä, kun he olivat luvannut toimittaa. Mitä muuta voisimme kysyä? Kaunista koko matkan.

Kirjoita arvostelu Kotelomekko Halterneck Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Morsiusneitojen Mekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *