Voimassa: 07/14-07/21
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Lyhyt
 8.  > 
 9. Kotelomekko Halterneck Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Kotelomekko Halterneck Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:Kotelomekko
Kaula-aukko:Halterneck
Helman/Laahuksen Pituus:Polvipituinen
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Rusetilla koristeltu, Vyöt/nauhat, Kristalli-rintaneula, Rypytetty
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:As picture (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

    2017/12/19 11:40:55
  Terri
  Rakastan Bridesireä niiden nopean toimituksen vuoksi. Minun mekko tuli neljä päivää aikaisemmin, mikä on hyvä asia, koska jos sillä olisi jotain väärää, korjasin sen ennen päivää, jonka laitan sen päälle. Mieluummin ostoksilla kanssasi uudelleen epäröimättä. Guys tämä on yritys ostaa.
    2017/12/27 00:12:11
  Linda
  Laitoin tilauksen hääpukuani Bridesiresta ja itse asiassa se oli hämmästyttävää. Aluksi olin hieman hermostunut tilaamaan jotain verkossa, koska en ole koskaan ennen tehnyt niin ja myös kehon koon takia. Mutta hyvin pitkään pitkien ajatusten jälkeen päätin kokeilla sivustolla. Tehtiin tilaus ja minulla myöhemmin maksoin ylimääräistä vain 20 dollaria, jotta he voisivat saada itsellesi sopivan sovituksen, ja itse asiassa he tekivät sen hyvin, koska pystyin sopivaan siihen hyvin. Olen jotenkin melko pieni ja tästä johtuen monet mekot eivät koskaan sovi minulle, koska ne ovat yleensä suurikokoisia useimmissa tapauksissa. Ja lopulta, kun pukeutunut lopulta saapui, se oli aivan upea ja mittaukset, jotka olin antanut heille, olivat ne, joita käytetään mekon valmistuksessa. Se oli täsmälleen sama kuin halusin. Voit kuvitella kuinka iloinen olin vihdoin.
    2018/01/03 16:56:29
  Tanja
  Haluan sanoa, että Bridesire teki loistavan työn auttaa minua valitsemaan oikean mekon itselleni ja bridesmaids. Arvostamme myyjien korkealaatuista palvelua ja ystävällisyyttä ja oli hienoa nähdä valtava valikoima morsiuspuvut ja morsiuspuvun mekkoja. Sivustosi 2017-hääpuvut näyttivät upealta! Oli vaikea valita kultaseni lakaista junan tyyliin hääpuku ja valtakunnan V-kaula satiininen pitsi mekko. Lopulta valitsin kultaseni junan tyylin, koska sen tyylikäs ilme. Annan bridesmaids valita omat leningit ja myyjä antoi heille osoittimia valitsemaan kaikkein imartelevia niistä luvut. Kun minun tarvitsee tehdä muutoksia, henkilökunta teki heidät täsmälleen niin kuin halusin ja olin tyytyväinen tuloksiin. Kaiken kaikkiaan suosittelen tätä kauppaa kenelle tahansa, joka etsii parasta erikoistapahtumaa.

Kirjoita arvostelu Kotelomekko Halterneck Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *