Voimassa: 05/08-05/15
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Lomamekkoja
 6.  > 
 7. Kotelomekko Olkaimeton Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Loma Mekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Kotelomekko Olkaimeton Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Loma Mekko

  Värikartta
  Kokotaulukko
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Tilausmitat
  Tilausmitat (cm):
  Etsitkö täydellinen istuvuus? Meidän räätälit käyttää tarkat mittaukset tehdä räätälöity mekko sinulle. Tämä lisäpalvelu on vapaa ennen 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:Kotelomekko
Kaula-aukko:Olkaimeton
Helman/Laahuksen Pituus:Lyhyt/Mini
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Helmillä koristelu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Satiini
Väri näkyvissä:Burgundy (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2018/02/23 11:45:07
  Angie
  Olen suunnitellut ja tallentanut elämäsi vuosipäivää kauniiseen kaupunkiin, jonka olen aina halunnut käydä 10 vuoden aviomieheni kanssa. Tiesin, että tarvitsin mukavia vaatteita, varsinkin kauniita leningejä, ja ottaisin matkani näihin hauskoihin iltoihin kaupungissa. Tilasin kauniin Bridesire-mekon, joka saapui nopeammin kuin odotin. Voin käyttää verkkosivuilla mitattavat tiedot ennen tilaamista ja mekko sopii täydellisesti. Matka oli hämmästyttävä ja iltapuku oli täydellinen päivälliselle. Tämä mekko teki yön muistaa ja se sai minut tuntemaan itseni kauniiksi.

   2017/12/09 10:53:23
  Jana
  Bridesire teki minun häät unelmia totta. Olin joutunut kohtaamaan ongelman, jolla oli rajallinen talousarvio. Minun piti päättää, halusinko viettää kaiken budjetin yhdelle suunnittelijapukeamalle tai ostaa muutama muodollinen mekko morsiamen suihkut ja illalliset ennen häitä. Bridesiren hinnat antoivat minulle mahdollisuuden käyttää useita kauniita mekkoja. A-Line Princess Scoopneck -tyyli oli suosikkisuunnitteluni. Ostin tämän tyylin eri pituuksin eri tilanteissa. Käytin polvipituista pukeutua minun morsiamen suihkuun, ja käytin teetä pituutta harjoitteluun illalla. Seuraavana päivänä oli aika paljastaa suuri paljastus. Käytin samaa tyyliä lattiapituudella. Vastaanotolle menin hieman flirttailevamman ja tanssin illan korkeassa alushousuessa. Bridesire antoi minulle mahdollisuuden näyttää hienolta ja ei velkaa. Kiitos paljon.

   2017/10/14 21:52:44
  Susi
  Haluan vain kiittää sinua avustamaan äitini, kun hän asetti hänen järjestyksensä kanssasi. Hän on vanhempi kansalainen ja hän ei ole koskaan kokenut ostoksia verkossa. Hän sanoi, että olet avustanut häntä hyvin. Kiitos paljon. Hän rakastaa myös morsiamen mekon äitiä, jonka hän tilasi sinulta.

Kirjoita arvostelu Kotelomekko Olkaimeton Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Loma Mekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *