Voimassa: 06/12-06/19
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Pitkä
 8.  > 
 9. Kotelomekko Olkaimeton Täysipitkä Hihaton Sifonki Iltapuku

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Kotelomekko Olkaimeton Täysipitkä Hihaton Sifonki Iltapuku

  Värikartta
  Kokotaulukko
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Tilausmitat
  Tilausmitat (cm):
  Etsitkö täydellinen istuvuus? Meidän räätälit käyttää tarkat mittaukset tehdä räätälöity mekko sinulle. Tämä lisäpalvelu on vapaa ennen 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:Kotelomekko
Kaula-aukko:Olkaimeton
Helman/Laahuksen Pituus:Täysipitkä
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Paljetti, Kristallikoristelu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:Liila (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2018/04/02 12:51:22
  Barbara
  Yritän yleensä välttää vaatteiden tilaamista verkossa oleville tärkeille tapahtumille, koska en koskaan kerää vaatteita ajoissa ja kummassakin tapauksessa, ne tuskin koskaan sovi. Minulla oli epäilyksiä, kun minulla oli odottamaton ongelma minun kallis prom dress ja ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tilata halvempaa verkossa, mutta siskoni suositteli Bridesire ja annoin sen ammuttu tilanteen takia. Olin niin vaikuttunut siitä, että mittatilaus on tehty hämmästyttävän hyvin ja tuote tuli näyttäväksi ja paljon aikaisemmin kuin odotin sen! Voin sanoa, että he työskentelevät kovasti, joten jokainen asiakas on tyytyväinen. Yleisesti erittäin iloisesti yllättynyt ja tyytyväinen palveluni.

   2018/02/12 22:42:03
  Lee
  Olen erittäin vaikuttunut siitä, että Bridesire tarjoaa laadukkaita leningejä, enkä voi lopettaa katsomasta kaunista prompukkaa, jonka he antoivat turvallisesti minulle kauppoihinsa. Kukkavärinen mekko oli hyvin sovitettu ja se myös parani käyräni sen mukaisesti. Minun päiväni oli niin vaikuttunut minun ainutlaatuisesta ulkonäöstäni, eikä voinut vastustaa tuijottaen ja hymyillen minulle. Minun on myös sanottava, että mekko voitti minulle päivämäärän sydämeni, kun hän ei lopeta puhumasta siitä, kuinka upea katsoin. Hän on ylpeä minusta ja olemme niin lähellä toisiaan kuin ennen. Aion myydä aina Bridesire.

   2018/01/21 19:38:18
  tomi
  Olin ensimmäisen kerran ostaessani jotain verkossa, enkä koskaan halunnut käydä läpi huonoa kokemusta, jonka jotkut ystäväni olivat käyneet läpi. Niinpä sen jälkeen, kun löysin huonosti tarvitsemani hääpuvun, asensin Bridesireen, koska mikään muu myymälä ei ollut samanlainen. Olin vaikuttunut sanasta, koska myyntiedustajat olivat niin kärsivällisiä minulle ja häämekoni saapui ajoissa aivan kuten he olivat luvannut. Aivan kuten pakkaus, mekko oli juuri sitä mitä tarvitsin ja minulla oli kaikki mitä olin nähnyt verkossa. Suosittelen Bridesireä ystävällesi joka päivä.

Kirjoita arvostelu Kotelomekko Olkaimeton Täysipitkä Hihaton Sifonki Iltapuku:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *