Voimassa: 01/16-01/23
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Pitkä
 8.  > 
 9. Kotelomekko Spagettiolkaimet Täysipitkä Hihaton Sifonki Pitsi Iltapuku

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Kotelomekko Spagettiolkaimet Täysipitkä Hihaton Sifonki Pitsi Iltapuku

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:Kotelomekko
Kaula-aukko:Spagettiolkaimet
Helman/Laahuksen Pituus:Täysipitkä
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Pitsi, Rypytetty
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki, Pitsi
Väri näkyvissä:Ruskea (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2018/01/30 09:11:39
  gamonponmodzon
  Bridesire Rakastan tapaa, jolla annat palveluja asiakkaillesi. Teet kaiken asiakkaan mukaan. Rakastin, miten teet pakkauksesi. Ostin prompukun ja pakkaus oli todella mukavaa. Joku olisi voinut ajatella, että se oli erittäin kallis mekko. Haluaisin ostaa enemmän asioita sinulta. Sikäli kuin palauttamispolitiikka on hyvin tiukka, en voi valittaa mistään muusta, koska kaikki palautukset tapahtuvat harvoin, koska teet kaiken asiakkaasi kertoessa ja jos tapahtuu virhe, asiakas antoi väärän tiedon. Toinen asia, jota rakastan sinusta, on, että sinulla on laaja valikoima tuotteita ja ne kaikki ovat täydellisiä. Asiakas voi helposti valita mitä sviitit parhaiten ilman ottaa mitään, koska hän on pakotettu. Minun on ostettava kanssasi uudelleen heti, kun tyttäreni tarvitsee enemmän mekkoasi.

   2018/01/19 03:57:19
  Hanna
  Tyttäreni tarvitsi prompukkaa. Yksinäisenä äidinä minulla ei ollut aikaa ajaa noin kauppoihin, jotka etsivät oikeaa. Mutta halusin todella olla mukana auttamassa häntä valitsemaan yhden. Bridesirella oli suuri valikoima, ja se oli verkkokauppaan, jonka tyttäreni löysi hänen pukeutumisensa. Kun se saapui, olin niin kiitollinen siitä, että laatu oli hieno. Tyttäreni, joka näyttää söpöltä missään, näytti prinsessalta tässä kaupassa olevasta mekosta.

   2017/12/15 00:12:55
  Ayat
  Kun ensimmäisen kerran halusin hääpuku Bridesireen, minulla oli epäilyksiä siitä, että voisin saada sen, mitä en koskaan odottanut. Minun huoleni oli, jos se ei toimitettu ajoissa, ja laatu oli huono? Lyhyesti sanottuna toimitus saapui ajoissa. Olin hermostunut avatessani pakkauksen. Avaamisen jälkeen huomasin, että hääpuku oli aivan upea ja sopii minulle täydellisesti. Haluan vain kertoa kaikille, jotka tarvitsevat hääpukuja kokeilemaan Bridesire.

Kirjoita arvostelu Kotelomekko Spagettiolkaimet Täysipitkä Hihaton Sifonki Pitsi Iltapuku:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *