Voimassa: 01/16-01/23
 1. Koti
 2.  > 
 3. Morsiamen juhlamekko
 4.  > 
 5. Morsiusneitojen mekot
 6.  > 
 7. Kotelomekko Sydän Polvipituinen Hihaton Satiini Morsiusneitojen Mekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Kotelomekko Sydän Polvipituinen Hihaton Satiini Morsiusneitojen Mekko

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:Kotelomekko
Kaula-aukko:Sydän
Helman/Laahuksen Pituus:Polvipituinen
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Rusetilla koristeltu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Satiini
Väri näkyvissä:Musta (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2018/02/23 07:53:05
  Karen
  Halusin vain sanoa paljon kiitokseni auttaakseni saamaan minun unelmapuvun. Olin epätoivoisesti etsimässä tyylikästä mutta silti trendikkäistä cocktail-pukeutua tyylikkään korkokengän kanssa. Bridesiren mekon tilaaminen ei ollut oikeastaan ​​ensimmäinen asia mielessäni, mutta koska kollegani suositteli yritystä, yritin tarkistaa sen. Olin melko hukkua tuhansilla leningit sivustolla, mutta tämä polvi pituus kultaseni sininen mekko reunus yksityiskohtia hemline oli aivan upea. Se oli ensimmäinen mekko, joka sai minut, joten soitin yrityksen kerralla. Ajattelin, että tilaus bridesireillä on aikaa vievää, mutta en puhuin Lucyn henkilökunnalle, ja hän oli todella kohtelias ja ystävällinen. Kerroin hänelle tilauksestani ja hän käsitteli helposti kaiken ilman raivoa. Olin ekstaattinen, kun mekko saapui. Olin vieläkin ekstaattisempi, kun se asensi minut hyvin. Kiitos niin paljon morsiamia kokemukseni tekemisestä kanssasi ikimuistoisen. Yhtiö on kiitettävää!

   2017/11/07 00:10:24
  cynthia
  Tilasin yritykseltä kolme viikkoa sitten, ja ajattelin, että räätälöityjä tilauksia toimitetaan alle viikossa, koska yrityksen edustaja ei kertonut minulle pidennetyistä toimituksista. Onneksi oltiin niin ammattitaitoisia ja ystävällisiä kuin nopeuttivat tilaukseni, kun pyysin heitä tekemään sen tai minulla ei olisi minkäänlaista pukeutua paras ystäväni morsiamen suihkuun.

   2017/10/22 20:19:25
  Anja
  Siskoni osti sinulta viikon kuluttua punaisen cocktail-mekon ja hän oli räätälöity. Emme voi lukea käytäntöä, jonka mukaan räätälöityjä tilauksia voi kestää vielä useita päiviä, mutta mielestäsi henkilökuntamme olisi pitänyt kertoa meille myös. No, hän toi uuden. Vaikka mekko oli upea, mielestäni sinun täytyy ilmoittaa asiakkailleen yrityksen sääntöistä ennen ripustusta.

Kirjoita arvostelu Kotelomekko Sydän Polvipituinen Hihaton Satiini Morsiusneitojen Mekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *