Voimassa: 01/23-01/30
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Valmistuminen Mekot
 6.  > 
 7. Kotelomekko U-aukko Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Valmistumismekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Kotelomekko U-aukko Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Valmistumismekko

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:Kotelomekko
Kaula-aukko:U-aukko
Helman/Laahuksen Pituus:Lyhyt/Mini
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Vyöt/nauhat, Rusetilla koristeltu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:Punainen (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2018/02/17 13:53:03
  Smeralda
  Häätni suunnittelu oli ehkä kaikkein raskain hetki elämässäni. Työn, sitoumusten ja tiukan talousarvion välillä oli vaikeaa. Kun ystäväni lähetti minut, otin valtavan uhkapelin todella söpöin hääpukuun. Arvaa mitä? He toimittivat mekko ajoissa ja hämmästyneenä, laatu oli odotettua enemmän. Minulla oli hyvä asiakaskokemus ja nopea tuki palautetta minun pestering kysymyksiin. Minun hääpuvut tainnuttivat väkijoukkoa lisäämällä ylimääräisen kimalluksen miellyttäväksi päiväksi. Olemme ikuisesti kiitollisia. En vain voi odottaa näyteesi tulevista tuotevalikoimastasi

   2018/01/24 23:53:48
  Silke
  Viisi kuukautta sitten tarkistin sivustosi ja olen iloinen, että valitsin tämän paikan. Tarvitsin mustan cocktail-mekon organisaation varainkerääjälle ja huomasin sivuston osion vain vähän mustia mekkoja varten. Suosikki musta mekko sivustossasi oli polvipituinen pitsi sifonki, mutta ostin viisi niistä, koska ne olivat myynnissä. Kun sain leningit, yritin niitä ja sopivat aivan oikein. Leningit valmistettiin parhaimmista kankaista ja kun osallistuin viime viikonloppuna varainkeruunni, kaikki antoivat minulle kohteliaisuuksia. Olen tyytyväinen, että Bridesire on saatavilla niille, jotka etsivät parhaita erikoisnäkemyksiä. Suosittelen tätä niille, jotka tarvitsevat muodollisia vaatteita kohtuuhintaan. Tämä myymälä on ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, ja laatu on loistava.

   2018/01/02 00:45:15
  Charell
  Äitini meni naimisiin toisen kerran isäni kuoleman jälkeen. Olimme kaikki erittäin hermostuneita, eikä kukaan tunne olevansa menossa myymälöihin ja yrittänyt mekkoja tuntikausia loppuun asti. Äitini löysi Bridesiren, ja hän rakastui johonkin mekkoon. Hän päätyi tilaamaan meille kaikki bridesmaid-mekot vain helposti kaikkien leningien löytämiseksi verkossa. Oli enemmän kuin onnellinen, kun vaatteet saapuivat. Äitini näytti kauniilta hääpäivänään. Hän todella arvostavat stressin puutetta, koska Bridesire säästää päivää upeilla kylpytakkeilla.

Kirjoita arvostelu Kotelomekko U-aukko Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Valmistumismekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *