Voimassa: 06/06-06/13
 1. Koti
 2.  > 
 3. Hääpuvut
 4.  > 
 5. Kotelomekko U-aukko Täysipitkä Hihaton Sifonki

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Kotelomekko U-aukko Täysipitkä Hihaton Sifonki

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:Kotelomekko
Kaula-aukko:U-aukko
Helman/Laahuksen Pituus:Täysipitkä
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Kristallikoristelu, Helmillä koristelu, Helmi, Rypytetty
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:Valkoinen (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2020/04/26 13:47:20
  Margherita
  Älä koskaan mene jälleen muotiliikkeeseen, käytä tätä yritystä. Toin heiltä upea mekko, korkealaatuinen jopa rajoitetulla budjetilla.

   2020/04/08 01:27:55
  Carmel
  Kun tilain tämän mekon, ajattelin, että sisäänkäynti olisi vaikeaa ja mahdotonta, koska tyllihameessa on käytetty materiaalikerroksia. Rakastin kuinka se osoittautui ja kuinka kevyt se oli

   2019/12/01 08:58:13
  Anna Maria
  Tämä on toinen kerta, kun ostan Bridesiressä. Sain ensimmäistä kertaa hääpuvuni, ja tänään sain tyttäreni iltapuvun. Sain molemmat kertaa erinomaista asiakaspalvelua ja kauniisti tehtyjä mekkoja kaikki ajoissa. Jos etsit laadukkaita mekkoja uskomattomilla hinnoilla, suosittelen tätä kauppaa.

   2019/11/21 08:52:22
  Katrin
  Ostin täällä aviomiehellemme mekon täältä häät aikana ja minun on sanottava, että olen nyt hänen paras laillinen poikansa tuloksen takia. Hän näytti niin loistavalta siinä, että en melkein pystynyt tunnistamaan häntä.

   2019/09/04 18:55:12
  Nicole
  Se on ollut viisi vuotta siitä, kun olen mennyt oikeaan aikaan. Halusin pukeutua tilaisuuteen. Ostin itselleni uuden cocktail-mekon, ja se näytti hämmästyttävän minua. Minun päivämääräni ei voinut lakata siitä, kuinka ihana hän ajatteli. Paras mekko, jonka olen koskaan ostanut!

   2019/07/24 13:06:05
  Diana
  Hääpuvut ovat niin kalliita ja yhden päivän ajan? En voinut perustella tuhansia menoja, joten ajattelin, että olisin jumissa hirvittävän pukeutumisen säästäväisyyden myymälästä. Olin täällä budjetissa ja sain juuri sen, mitä halusin. Kiitos!

   2019/07/22 04:01:01
  Rüya
  Promille tilattu mekko ylitti odotukseni! Se oli tarkka väri, jonka halusin ja saapui nopeasti ja täydellisesti. Kiitos!

   2019/05/18 13:59:25
  simona
  Tilasin viime kuussa tapahtuman tavalliselle puvulle tälle sivustolle, eikä toivonut paljon, koska hinnat olivat hieman alhaiset. Kun tilaus toimitettiin, olin järkyttynyt nähdessäni kuinka täydellinen mekko oli! Bridesire teki juuri päivän!

   2019/05/01 22:48:33
  Kathleen
  Mielenkiintoinen mekko, jonka ostin viime viikolla tästä kaupasta, on paras asia, jota käytän toimistolleni. Rakastan tehdä ostoksistani Bridesiren jokaisen uuden kauden alussa.

   2019/03/27 15:53:09
  Linnéa
  Mikä tekee tästä sivustosta niin hyvä, että se antaa sinulle aina noin 4–5 kokovalintaa. Voit saada oikean istuvuuden helposti.

   2019/03/20 11:41:00
  virginia
  Yksi suurista asioista, joita löysin ostoksilla Bridesiren kanssa, on, että heillä on myymälö lähelläni olevaan maahan. Mukavuus oli erinomainen ja teki päiväni.

Kirjoita arvostelu Kotelomekko U-aukko Täysipitkä Hihaton Sifonki:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *