Voimassa: 01/23-01/30
 1. Koti
 2.  > 
 3. Morsiamen juhlamekko
 4.  > 
 5. Morsiamen Äiti Mekot
 6.  > 
 7. Kotelomekko V-aukko Täysipitkä Hihaton Sifonki Morsiamen Äiti Mekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Kotelomekko V-aukko Täysipitkä Hihaton Sifonki Morsiamen Äiti Mekko

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:Kotelomekko
Kaula-aukko:V-aukko
Helman/Laahuksen Pituus:Täysipitkä
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Laskostaa, Kristallikoristelu, Helmi
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:Vaalea taivaansininen (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2018/03/13 01:33:50
  larissa
  Äitini meni naimisiin toisen kerran isäni kuoleman jälkeen. Olimme kaikki erittäin hermostuneita, eikä kukaan tunne olevansa menossa myymälöihin ja yrittänyt mekkoja tuntikausia loppuun asti. Äitini löysi Bridesiren, ja hän rakastui johonkin mekkoon. Hän päätyi tilaamaan meille kaikki bridesmaid-mekot vain helposti kaikkien leningien löytämiseksi verkossa. Oli enemmän kuin onnellinen, kun vaatteet saapuivat. Äitini näytti kauniilta hääpäivänään. Hän todella arvostavat stressin puutetta, koska Bridesire säästää päivää upeilla kylpytakkeilla.

   2018/01/31 08:45:22
  Andrea
  Minulla oli alun perin katsellut Bridesireä saadaksesi ideoita morsiuspuvun mekkoihin, kun joku työstä oli ehdottanut, että tarkistan ne. Olin niin vaikuttunut niiden kohteiden valikoimasta, jotka olivat häät, päädyin saamaan suurimman osan tästä sivustosta. Lisäksi mekko ja morsiuspuvun mekot, ostin myös joitain lisävarusteita menemään minun mekko, ja meillä on myös häät suosii täältä. Haluaisin todella suositella vierailemalla tätä sivustoa ennen kuin katsot muualta, jos suunnittelet häämatkaa, koska se on niin upea sivusto.

   2018/01/07 21:59:41
  Wynante
  Yritän yleensä välttää vaatteiden tilaamista verkossa oleville tärkeille tapahtumille, koska en koskaan kerää vaatteita ajoissa ja kummassakin tapauksessa, ne tuskin koskaan sovi. Minulla oli epäilyksiä, kun minulla oli odottamaton ongelma minun kallis prom dress ja ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tilata halvempaa verkossa, mutta siskoni suositteli Bridesire ja annoin sen ammuttu tilanteen takia. Olin niin vaikuttunut siitä, että mittatilaus on tehty hämmästyttävän hyvin ja tuote tuli näyttäväksi ja paljon aikaisemmin kuin odotin sen! Voin sanoa, että he työskentelevät kovasti, joten jokainen asiakas on tyytyväinen. Yleisesti erittäin iloisesti yllättynyt ja tyytyväinen palveluni.

Kirjoita arvostelu Kotelomekko V-aukko Täysipitkä Hihaton Sifonki Morsiamen Äiti Mekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *