Voimassa: 01/16-01/23
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Cocktailmekot
 6.  > 
 7. Kotelomekko Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Elastinen Satiini Cocktailmekot

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Kotelomekko Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Elastinen Satiini Cocktailmekot

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:Kotelomekko
Kaula-aukko:Yksiolkaiminen
Helman/Laahuksen Pituus:Lyhyt/Mini
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Kristallikoristelu, Helmillä koristelu, Rypytetty
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Elastinen Satiini
Väri näkyvissä:Valkoinen (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2018/01/17 11:24:35
  Kristin
  Vai niin! Hitsi! En voinut uskoa, että 300€ hääpuvun budjetti on kykenevä antamaan minulle 500€ näköinen puku. Ostin sinusta viimeisen kuukauden aikana merenneito Vneck-hääpuku noin 249,99€ ja se oli hämmästyttävää. Olisin ostanut päähän, jos olisit myynyt yhden.

   2017/12/13 12:55:45
  Nora
  Siskoni on viisi kuukautta matkalla, kun veljeni päätti mennä naimisiin hänen kanssaan. Heidän häät on 20. toukokuuta, mutta hän haluaa kaiken olevan valmis tänä kuussa. Tulevaisuuteni on niin kiireinen ja löytää hyvä mekko hänen kasvava vatsa olisi varmasti aikaa, joten tarjosi löytää tyylikäs mekko, joka tekisi hänet kuumana huolimatta hänen äitinsä olevan kehon muoto. Etsin netissä lähes kaksi päivää ja rehellisesti, en ole löytänyt hyvää, joka täydentäisi hänen mukavaa ihoa ja pitkät jalat, kunnes törmäsin Bridesireen. Siinä on loooooong lista muodikasta morsiuspalat. Kun löysin tämän henkeäsalpaavan äitiysvaatteen / sarakkeen kultaseni sifonkipesun lakaisujunalla, tiesin, että minun laillani näyttäisikin henkeäsalpaavalta, ja olin oikeassa! Hän huusi, kun hän asensi pukeutumisen, koska mittaukset seurattiin hyvin tarkasti ja jokainen kulma näytti täydelliseltä. Hän ei voi lopettaa sanoen kiitoksia minulle ... ja uskon, että kiitos ei riitä myös morsiuspukuun. Joten kaikille naisille, jotka etsivät tätä täydellistä räätälöityä mekkoa, et tule katumaan, jos saat sen Bridesire.

   2017/12/09 06:07:59
  Sabrina
  Olin ensimmäistä kertaa tilannut räätälöityä seksikkäätä kenkiä verkossa. Annoin heille mittaukseni ja halutun hemline-pituuden. Annoin heille kuukausi varmistaakseni, että kaikki on täydellistä. Olin pettynyt, kun tilaus saapui, koska se oli liian pitkä ja rintojen alue oli liian suuri. Sanoin heille ongelmani ja vaadin korjata vaatettani. Henkilökunta oli todella kärsivällinen ja ystävällinen huolimatta vihasta. Sain eilen paketin ja en voisi olla onnellisempi, koska mekko sopii täydellisesti. Tulee ehdottomasti tilauksesi uudelleen. Olet toinen kokeilu.

Kirjoita arvostelu Kotelomekko Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Elastinen Satiini Cocktailmekot:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *