1. Koti
  2.  > 
  3. Morsiamen juhlamekko
  4.  > 
  5. Kukkaistyttöjen mekot
1-8 (tehty 8 tuotteet)

1  

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  

 Siirry 

Kukkaistyttöjen mekot

Söpö ja leikkisä kukka tyttö mekko

Jos valitset häät vaatteita, älä unohda ryhmän nuorinta jäsentä. Flower Girl Mekot voivat auttaa suosikki tyttösi tunnistaa muiden vieraidensa kanssa ja saada hänet tuntemaan itsensä erityisen hyvin. Muutamia vinkkejä auttavat sinua valitsemaan sopiva mekko.

Miten löydät kukka-tytön oikean mekon?

Kun lapset pukeutuvat, mukavuus on tärkeä tekijä. Ajattele tarkkaan mekko ja valitsemasi kengät ja tarvikkeet. Etsi kutiavia kankaita ja epämiellyttäviä hiuskoruja kohteita, joita sinun pitäisi tietysti välttää. Tarkista sää ennen hääpäivä. On suuri ero valita kesän häät varusteet ja yhdistää talvi-tapahtumia. Hääpäiväsi sääennuste auttaa sinua määrittämään mikä kukka tyttö mekko ja mitä lisävarusteita parhaiten. Kesän häät, hihaton mekot auttavat kukatyttösi viileää ja mukavaa. Kylmissä kuukausissa sinun on lisättävä neuletakki ja sukkahousut. Pieniä tyttöjä on vähän jännittävämpiä kuin kukatyttöä pyydetään. Pysäytä jännitys antamalla kukkivan tyttärenne siitä, mitä se käyttää. Loppujen lopuksi lapset tietävät, mitä he pitävät. Anna tytön katsoa vaatteita ja päättää sitten, mitkä varusteet tekevät lasten silmistä paistaa suurelle päivälle. Morsiamen juhlamekko sen jälkeen tarjoavat runsaasti liikkumismahdollisuuksia ja antavat pienimmille mahdollisuuden pelata heidän tärkeän tehtävänsä suorittamisen jälkeen.

Mitkä värit ja materiaalit soveltuvat kukka-tyttöjen mekkoihin?

Varmista, että mekko sopii häihisi tyyliin. On olemassa monenlaisia kukka-tyttö mekkoja - rento muodikasta, jotkut jopa suunniteltu näyttämään aivan kuten hääpuvut. Yksinkertainen puuvilla mekko sopii hyvin rento häät. Makeat yksityiskohdat, kuten nauha-aukko, voivat auttaa nostamaan kukka-tyttösi muilta vierailijoilta. Muodollisempien häät, satiini tai sifonki mekko voi olla sopivampi. Etsi mekkoja samasta kankaasta kuin bridesmaid mekot luoda yhtenäinen ulkoasu. Luo lajikkeita valitsemalla kukka-tyttöjen mekkoja, jotka sisältävät väriä. Jos valitset valkoisen mekon kukka-tytölle, kirkkaan kehyksen tai lisävarusteen voi lisätä värikäs korostus asuun. Lapsille pukeutumisessa mukavuus on tärkeä tekijä. Ajattele tarkkaan mekko ja valitsemasi kengät ja tarvikkeet. Hae kutiavia kankaita ja epämiellyttäviä hiuslisävarusteita, joita sinun tulisi välttää tietenkin.