1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Lomamekkoja
1-36 (tehty 301 tuotteet)

1  23456789

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  23456789

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Korkeakaluksinen Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  Bridesire on iltapuvut, jotka ovat niin upeita, että he todella ottaisivat minulle hengenvetoon aluksi. Minulla oli vaikea päättää yhdestä! Joka tapauksessa olen iloinen, että olen todella löytänyt tämän sivuston, joka ei ole yhtä tunnettu alueellani.

  Asiakas: Giuseppe

 2. Prinsessa Sydän Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Sifonki Mekko

  Halusin yllätellä pientä sisartaani kauniilla prom hameella. En tiennyt mistä aloittaa, ennen kuin törmäsin Bridesiren yli selaessani verkossa. Löysin valtavan kokoelman ja otin yhden siskolleni, hän oli niin innoissani, etten ole koskaan nähnyt siskoni onnelliseksi.

  Asiakas: Katrin

 3. A-linja Olkaimeton Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Mekko

  Kolme päivää hääpäiväyn, menin morsiamen piidille, jotta voin järjestää tilauslomake Bridesire. Annoin heille mittaukseni ja rukoilin parempaan lopputulokseen. Itse asiassa mekko tuli päivä aiemmin ja kun kokeilin sitä, mittaukset olivat kunnossa ilman tarvittavia muutoksia. Kiitos paljon Bridesireä suuresta ammattitaidosta ja avoimesti viittaisivat kenenkään ostamaan sinulta.

  Asiakas: veronica

 4. A-linja Olkaimeton Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

  Äitini kieltäytyy käyttämästä kauniita mekkoja, joten ajattelin, että olisin yllättänyt hänet Bridesiren mekolla. Nyt hän todella haluaa näyttää mukavalta, kun hän menee ulos!

  Asiakas: KATHY

 5. Kotelomekko Vene Lyhyt/Mini Pitkä hiha Elastinen Satiini Mekko

  Kun prom-pukeudun merenkulku tuli; että olin tilannut Bridesiresta, en ollut ympärillä. Tyttäreni oli läsnä ja joutui soittamaan minua kertomaan minulle, että se oli mukava. Kun pääsin kotiin, olen todellakin vahvistanut, että se oli juuri sitä, mitä uneksin. En voi odottaa viikonlopun päästä, jotta voin käyttää sitä puolueelle.

  Asiakas: Jacqueline

Parhaat Tarjoukset

Lomamekkoja

Lomamekkoja - täydellinen ilme monta kertaa

Lomamekkoja antavat tytöille ja naisille tunne prinsessoja. Ilta-, cocktail- tai prom-pukeutumiseen liittyvät tilaisuudet vaihtelevat. Pallojen, illanviettojen tai palkintoseremonien lisäksi niitä voi tietenkin myös kuluttaa cocktail-juhlassa tai promissa. Ne ovat saatavilla kaikissa muunnelmissa, yksinkertaisista pompona. Ja vastaavat lisävarusteet tekevät ulkonäöstä täydellisen.

Ostokset juhlava iltapuku

Pohjimmiltaan juhlatilaisuuksia tarjotaan monissa vaateliikkeissä. Mutta myös erikoisliikkeitä illalla tai cocktail-muotilla. Siellä valinta ja tarjous ovat suurempia ja monipuolisempia. Lisäksi näet myymälöissä ammattimaista neuvontaa, ja joskus myyjät antavat myös styling vinkkejä. Erikoiskauppojen lisäksi hääjuhla-myymälät tarjoavat usein erilaisia juhla-iltoja tai juhlamekot. Jokainen, joka haluaa yksinoikeudella mekko, voi luonnollisesti olla unelma ommeltu suunnittelija.

Ostosvinkkejä

Toisin kuin muut vaatteet, et osta juhlava mekkoja tai iltapukuja, joita kutsutaan myös isoina iltapukuina, usein. Siksi sinun on suunniteltava ostamista paljon aikaa. Koska valinta on valtava, ja vaatteiden vaateminen vaatii myös enemmän aikaa kuin villapaita tai paitaa. Loppujen lopuksi mekko ei pitäisi vain näyttää tyylikkäältä, vaan myös olla mukava.

Turvallisuuden tähden sinun pitäisi ottaa iltakenkäsi kanssasi. Pitkille iltapukuille, koron korkeus on tärkeä rooli. Loppujen lopuksi et halua lähteä omalle pukulle. Lisäksi, jos se on liian pitkä, mekko voidaan säätää oikeaan pituuteen.

Cocktailmekot eivät yleensä ole lattiapituisia. Mutta myös heitä pitäisi kokeilla sopivilla kengillä, koska syntyy hyvin erilainen vaikutelma ikään kuin juhlavaiset lenkkarit tai saappaat kuluvat. Tämä koskee myös leningit.

Jos olet ajatellut yllään rintaliivit alle mekko, sinun pitäisi tuoda sopivan rintaliivit yrittää. Joten näet välittömästi, onko rintaliivit mekko tai mekko sopivaksi rintaliivit.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: valinta tai maistelu on yksinkertaisesti hauskempaa ostos-opas.

Hot Styles

Juhlaiset iltapuvut vaihtelevat romanttisesta tyylikkääseen seksikkääseen. Niin kauan iltapukuilla ei välttämättä tarvitse olla tylsää. Monissa malleissa on silmänräpäyksessä pitsiä, paljetteja tai kuohuviinejä. Kukkakimppu tai vyötäröinen mekko korostaa dekolettia, samoin kuin V-pääntie. Korsetti näyttää täydelliseltä laajan, miellyttävän hameen kanssa.

Mekot avoimella ulkonäöstä näyttävät erittäin kuumilta. Tällöin pitäisi kuitenkin jättää klassinen rintaliivit. Selkäpuolen naarmuuntuminen voi saada miesten sydämen lyönnin nopeammin. Pitkät iltapuvut merenneidon tyyliin muodostavat seksikkään ruumiin. Jos haluat korostaa jalkasi, valitse mekko, jossa on rako.

Väreinä punaiset ovat trendi pitkiä iltapukuja. Cocktail leningit sininen ja vihreä tullut todellinen silmiinpistävä yhdistettynä kuohuviiniä.

lisälaitteet

Mitä tulee lisävarusteisiin, sitä enemmän ylellinen pukeutuminen, sitä yksinkertaisempia tarvikkeita on, jotta ulkoasu ei näytä liioiteltulta. Kengät, käsilaukut ja korut ovat myös juhlavaatteiden lisävarusteita.

Tässä kengät ja käsilaukut on sovitettava toisiinsa ja mekon väriin. Älä käytä suuria käsilaukkuja juhlavailupukuihin. Ne tarjoavat runsaasti tilaa, mutta eivät missään tapauksessa sovi asuun. Kuka ei halua luopua monista pienistä asioista käsilaukussa, luovuttaa iso pussi vaatesäilytyksestä. Joten olet valmis kaikkiin hätätilanteisiin, eikä sinun tarvitse pakata kytkintä.

Lyhytnesteiset tai hihattomat mekot, rannekkeet, ei rannekellot, pitäisi nostaa kätesi ja ranteet. Kaulakoru olisi annettava korkean kaulan mekot. Sen sijaan pidempi kaulakoru sopii täydellisesti V-kaulaan. Suuret korvakorut korostavat kaulaa ja dekolettia kun hiukset on nostettu.