1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Tanssiaismekot
 6.  > 
 7. Lyhyt
Lyhyt tanssiaismekot hame näyttää tyylikäs ja hienostunut joko musta tai hopea ja tämä on erittäin suositeltavaa, koska prom voi olla varsin muodollinen.
1-36 (tehty 345 tuotteet)

1  2345678910

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  2345678910

 Siirry 

Tanssiaismekot lyhyt

Lyhyt iltapuku - naisellisen eleganssin täydellinen kokoonpano

Mitä tapahtumia sopii cocktail-mekkoihin?

Esimerkiksi, jos olet kutsuttu häät, naispuoliset vieraat voivat pukeutua tyylikkäästi polvipituiseen klassiseen cocktail-mekoon. Tässä ovat pääasiassa saksan- tai jalo-pitsi malleja, kuten Figurschmeichler. Jos kyseessä on suurempi perhejuhla tai yritystapahtuma, se tarjoaa periaatteessa elegantin siirtymispuvun. Tummemmat sävyt sinisistä ja vihreistä tai pastellisävyistä ovat ihanteellinen valinta kauden mukaan. Polvi-pituus huomaamaton vaatteet voidaan kääntää todellinen katseenvangitsija esimerkiksi liioiteltu sandaalit tai pumppuja. Esimerkiksi viileämmässä ajassa sopii myös hienoimmasta puuvillasta valmistettu pää.

Hienomateriaaleja ja hienostuneita leikkauksia

Seksikkäät promit mekot ovat ennalta määrättyä pitämään sinut tanssimaan koko yön. Suuri cocktaileja, kuumia lyöntejä - tämä on resepti kiihkeästi juhliin. Lisäksi tyylikäs pikkumusta joka on sifonkisella hihat, Outcuts tai lace lisää katseenvangitsija, esimerkiksi, lyhyt olkapään tai off-olkapään ajankäytön iltapuvut. Leikkisä yksityiskohdat, kuten värikkäät paljet ja hihat ja hameet, korostavat edelleen feminiinistä siluetta. Hienostuneet selän kaula-aukot ja kaulanahkat hohtavat hohdokas charmia.

Lyhyemmät ja useampia hahmoja lyhyitä iltapukuja, sitä houkuttelevammat ne näyttävät. Malleissa, jotka ovat työskennelleet spandex tietty määrä (esim Bodyform-print mekkoja), naiset voivat tanssia kaikenikäisille huoleton ja siirtää erinomainen. Punaväreillä on erittäin aistillinen vaikutus, ja mustat tai vihreät pitsiinsettien antavat käyttäjälle salaperäisen kosketuksen. Lyhytilmarekoituksia voidaan yhdistää tyylikkään tauon viileällä denimilla tai biker-takissa. Korkokengät ja minimalistinen pussi täydentävät tätä luovaa ulkoasua.

Mitä lisävarusteita sopii lyhyisiin iltapukuihin?

Erityisen yksinkertaisia cocktail-mekkoja voi helposti päivittää nopeasti muutaman mahtavasti valittujen lisävarusteiden avulla, jotka on luotu uudestaan ja uudestaan ja muotoiltu mielialalla.

Tämä tyylikäs ja kohtuuton iltapukuja put

jokaisen siluetti täydellisesti kohtaus, hyvin istuva rintaliivit näkymätön on välttämätöntä. Tätä tarkoitusta varten asiantuntijat suosittelevat nalleja liimasukat. On erittäin tärkeää, että lyhyet iltapuvut ovat jalokivikoruja. Erityisen suosittu ja tehokas ovat joko aitoa sterlinghopeaa, valkoista tai keltaista kultaa. Korkealaatuisia muoti koruja näissä väreissä suosivat myös naiset, sillä alhainen hintataso tarjoaa laajan valikoiman mahdollisia malleja. Jos pidät siitä klassisesta ja tyylikkäästä, voit luottaa arvokashopeaketjuihin.

Mitkä kengät on suositeltu lyhyenä iltana?

Lyhyet leningit sopivat helposti suljettuihin kenkiin, kuten pumpeihin. Korkokengän tulee kuitenkin olla kapea filigree, koska ne näyttävät paljon tyylikkäämmältä jalalta kuin karkeat tai leveät korkokengät. Lisäksi klassisen ulkoasun kengän on vastattava värejä lyhyellä iltapukuilla. Pussi on kytkin, niin tyylikäs ja tyylikäs opetetaan. Kytkimen tulee perustua kengän väriin. Nykyaikaisissa ja trendikkäissä asuissa on kuitenkin myös erilaisia lisävarusteiden värejä - mutta materiaalien on aina oltava jaloja.

Jotkut säännöt, jotka naisten on harkittava lyhyille iltapukuille

- Valitut korut eivät saa häiritä iltapukuja. Liian suuret korvakorut, juliste kaulakorut ja rannekkeet ovat usein halpoja.

- Älä käytä urheilullisia litteitä kenkiä tai mökejä lyhyelle iltapukalle, sillä tämä menettää tyylikkyyden. Herkät pumput, joissa on korkokengät, ovat hurmaava ja tyylikäs vaihtoehto.

- Alusvaatteet, kuten rintaliivit, eivät saa missään olosuhteissa olla. Lisäksi kauniit pitsikupit ovat erittäin epäedullisia.

- Lyhyt iltapuku, suuret pussit, kuten XL-laukut tai ostoskassit, ovat ehdottoman no-go. Tällaiset mallit vetävät kaikki juhlava asusteet ja välittävät tietämättömyyttä.