Voimassa: 02/20-02/27
 1. Koti
 2.  > 
 3. Hääpuvut
 4.  > 
 5. Merenneito
 6.  > 
 7. Merenneito Korkeakaluksinen Täysipitkä Hihaton Satiini Pitsi

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Merenneito Korkeakaluksinen Täysipitkä Hihaton Satiini Pitsi

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Näytät upealta käyttämällä tätä merenneito-siluettimekkoa missä tahansa. Tämä valaiseva hääpuku todistaa juuri sen hienoilla pitsi-koristeilla, luonnollisella vyötärölinjalla, upealla korkealla pääntiellä, kiehtovalla hihattomalla pitsillä ja imartelevalla istuvuudella. Tämä puku on ylivoimaisesti yksi parhaista käytettävissä olevista vaihtoehdoista.
Siluetti:Merenneito
Kaula-aukko:Korkeakaluksinen
Helman/Laahuksen Pituus:Täysipitkä
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Pitsi, Vyöt/nauhat, Rusetilla koristeltu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Satiini, Pitsi
Väri näkyvissä:Valkoinen (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2019/10/24 15:54:18
  Meange
  Jos olet ajatellut eleganssia ja mukavaa laittaa yhteen asuun, tämä on oikea paikka olla. Näissä mekkoissa on jotain, mikä saa sinut haluamaan ostaa uudestaan ​​ja uudestaan.

   2019/10/17 00:45:28
  Melinda
  Sain suosituksen ystävältä sivustoosi. Etsiminen täydellisestä prom-mekosta päättyi, kun näin useita tarjoamiasi kappaleita. Ostin sinulta ensimmäisen prom-mekkani kahdeksan kuukautta sitten, ja nyt olen jälleen ostamassa toisen.

   2018/04/02 12:16:30
  Frida
  Kun tilaat Bridesiren prom hameen, aloin ajatella etsimästä jokua muuttamaan sitä siinä tapauksessa, että se ei sovi haluamallani tavalla. Yllättävän kyllä, mekko tuli ajoissa, ja se sopi hyvin, sillä minulla ei koskaan tarvinnut muutoksia. Mikä upea mekko on sinun vaatekaappisi! Kiitos niin paljon Bridesire.

   2018/02/10 15:51:22
  Ulyana
  Haluan aloittaa sanomalla, että Bridesiren tilaama lompopuku oli upea. Totuus on, että olin yli yllättynyt täydellisestä työstä ja laadusta, jolla oli mekko. Itse asiassa olin tilannut sen kaavion koon mukaan, ja se on täysin kokoani. En voi odottaa kokeilla sitä tulevassa puolueessa.

   2018/02/07 12:04:22
  Eddie
  Ennen kuin saatoin ajatus etsiä internetiä, kävin joitain hääpisteitä ja mitä näen oli pettymys. Tämä sai minut valitsemaan verkossa. Aloin tarkastella eri sivustojen arvostelua ja vertailla niitä. Päätin tehdä tilauksen Bridesirestä. Minua ei koskaan pettynyt, koska kangas oli korkealaatuista ja toimitus oli nopea. Kiitos Bridesire, joka teki häät unelmani todellisuudeksi!

Kirjoita arvostelu Merenneito Korkeakaluksinen Täysipitkä Hihaton Satiini Pitsi:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *