Voimassa: 01/23-01/30
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Armeija pallo mekot
 6.  > 
 7. Merenneito Yksiolkaiminen Kappelilaahus Hihaton Satiini Tylli Mekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Merenneito Yksiolkaiminen Kappelilaahus Hihaton Satiini Tylli Mekko

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:Merenneito
Kaula-aukko:Yksiolkaiminen
Helman/Laahuksen Pituus:Kappelilaahus
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Aplikointi, Helmillä koristelu, Rypytetty, Helmi
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Satiini, Tylli
Väri näkyvissä:Musta (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2020/03/30 11:04:39
  Stefanie
  Mieheni osti minulle kuninkaallisen illallispuvun syntymäpäiviäni varten. Olin niin nuori ja upea koko juhlan ajan, unohtamatta kuinka kaikki ihailivat minua.

   2020/01/19 01:55:27
  Nuria
  Sinulla on mitä jokainen nainen haluaa. Laatu, värit ja asiakaspalvelut ovat mitä jokainen nainen haluaa. Suosittelen Bridesire-mekkoja !!!

   2019/12/06 05:27:30
  María
  Pakollinen vierailu aina, kun tarvitsen uusia vaatteita. Noin 90 prosenttia kaikista mekkoistani on peräisin morsiamena. Käytetyt kankaat, yksityiskohtaisuus ja hintalaatut ovat vain muutamia harvoista syistä, miksi tämä on paras myymäläni. Ostan ikuisesti täällä.

   2019/10/29 02:41:27
  Lisa
  Rakastan kuinka nämä mekot on tehty sopimaan jokaisen persoonallisuuteen. Rakastatko se seksikkäästi tai varattuna, täällä on mekko sinulle. Suositin sitä kaikille ystävilleni ja ryhmilleni.

   2018/02/01 23:11:40
  Tami
  Olimme tehneet kaksi tilausta Bridesiren prom hameille. Vaikka lopputulos huolestunut, lopputuote oli vain erinomainen. Ne olivat korkealaatuisia ja täsmälleen mittauksissamme. Itse asiassa ne olivat parempia kuin kuvat. Henkilökohtaisesti minun on sanottava, että he ylittivät odotukseni, mikä tarkoittaa, että Bridesire on minun ainoa valinta, kun on kyse vaatteiden ostoksista!

   2017/12/06 02:38:47
  Beate
  Häät on kerran elämässä tapahtuma, eikä sinulla ole varaa tehdä mitään väärää. Ainakin hääpuku. Jos etsit online-sivustoa, josta voit hankkia yhden, Bridesire sai sinut. Henkilökohtaisesta kokemuksesta tämä on paras sivusto niin pitkälle kuin voin kertoa. Sain tilini minulle ja mahdollisimman vähän aikaa, olin siellä yrittäessäni sitä. Tarkka, jonka valitsin. Voisiko olla parempi? Kiitos Bridesire.

   2017/11/29 11:04:20
  Olav
  Pidän yrityksistä, joilla on hyvä asiakaspalvelu. Usein olen pelännyt myymälöissä, kun myyntiedustajat eivät näytä välittävän minusta. Bridesiren kanssa he olivat niin kohteliaita, kun joutuin ottamaan heihin yhteyttä joistakin kysymyksistäni. En usko, että olisin, mutta olen tilannut hääpuvun Bridesiresta. Kaikki johtui heidän ystävällisyydestään kyselyihini. He tuntuivat pitävän heiltä paljon tuotteistaan. Ja mekko ei olisi voinut olla paremmassa kunnossa. Olen niin innoissani käyttää sitä suuressa päivässäni.

Kirjoita arvostelu Merenneito Yksiolkaiminen Kappelilaahus Hihaton Satiini Tylli Mekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *