1. Koti
  2.  > 
  3. Morsiamen juhlamekko
  4.  > 
  5. Morsiamen Äiti Mekot
1-36 (tehty 334 tuotteet)

1  2345678910

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  2345678910

 Siirry 

Parhaat Tarjoukset

Etsi oikea morsiamen äiti mekko

Tietenkin, jos tyttäresi liittyy avioliittoon, tarvitset oikean asun äitinä. Äidinäsi ei tule koskaan ylitää morsiamia, mutta silti tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Tietenkin on noudatettava joitain sääntöjä. Esimerkiksi väri valkoinen on varattu morsiamelle. Jopa musta iltapuvut ovat tabuja. Mustalla surunvalolla ei ole liiketoimintaa häissä.

Suunnittele tyylikkäästi hääpuku

Vaikka haluat välttää värin valkoisen, voit suunnata itsesi stylistisesti morsiamelle. Varmista siis, että otat yhteyttä tyttäresi varhain aamulla ennen häitä ja kysy häneltä, onko hänellä toiveita äiti-of-the-the-the-the-the-bride mekko. Esimerkiksi jos morsian päättää käyttää vintage-look-mekko, voit myös valita retro-ulkoasun, jolla voit luoda harmonisen yleisnäkymän. Häät leningit voivat olla myös minimalistisia tai romanttisia. Siksi ennen morsiamen kanssa tapahtuvaa kuulemista on aina suuri apu löytää sopiva morsiuspuku.

Täydellinen väri

Brautmutterkleidille on tullut lukuisia värejä. Pehmeillä pastelliväreillä, kuten vaaleanpunainen, mintunvihreä tai aprikoosi, et voi mennä pieleen. He näyttävät samalla lempeältä ja juhlalliselta, jopa hiukan romanttisesta aurasta. Klassiseen, ajattomaan ilmeeseen, kuten vaaleanpunainen tai tummansininen, morsiuspuvut ovat ihanteellisia. Vahvat värit, kuten vaaleanpunainen tai violetti, ovat myös tervetulleita häihin. Varmista ettet varasta esitystä morsiasta.

Ihanteellinen morsiamatto pukeutuminen rekisteriin ja kirkkoon

Riippuen siitä, onko tyttäresi naimassa vain siviili- tai kirkollisia, saatat tarvita jopa kaksi Brautmutterkleideria. Rekisteritoimistossa vaaditaan eleganssia ja kunnioitusta. Esimerkiksi siirtymäpuku, bolero-takki ja pumppupari ovat tukikelpoisia. Kirkon häässä asu voi olla iloinen. Pitkät iltakorut, korsetit, kuohuviinit tai herkkä pitsi ovat hyvä valinta. Vastaavien lisävarusteiden, kuten käsineiden tai hatut, voit taitavasti viimeistellä ulkoasun. Voit käyttää tyylikästä updoa. Vaihtoehtoisesti voit valita lyhyemmän mekon. Mallit, jotka ulottuvat juuri polven tai keskivartalon yläpuolelle sopivat häihin. Lyhyet vaatteet eivät kuulu kirkkoon. Jos valitset olkaimeton mekko, sinulla on myös oltava blazer, bolero tai stole, että voit laittaa aikana häät seremonia. Missään olosuhteissa sinun ei tule tulla kirkkoon olkapäille. Lisäksi voit olla valmis iltaisin, jos se jäähdyttää.