1. Koti
 2.  > 
 3. Morsiamen juhlamekko
 4.  > 
 5. Morsiamen Äiti Mekot
1-36 (tehty 334 tuotteet)

1  2345678910

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  2345678910

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Sifonki Sweep Brush Train V-aukko Mother Of The Bride Mekko

  Minusta on todella vaikeaa löytää mekkoja, joista pidän. Olen melko herkkä siitä, millaisia pukeutuneita mekkoja. Bridesirellä oli mukava ilotuluku, joten mielestäni aion myydä sinne tulevaisuudessa.

  Asiakas: Cecile

 2. Kotelomekko Elastinen Satiini Lyhyt/Mini V-aukko Morsiamen äidin mekko

  Se oli siskoni syntymäpäivä ja minun tarvitsi ostaa häneltä henkeäsalpaava lahja. Laitoin tilauksen prompukalle ja rukoilin, että se tulee ulos haluamallani tavalla. Kun se oli lähetetty, minun piti käyttää sitä vahvistaakseen, onko mittaukset kunnossa. Itse asiassa se oli hämmästyttävä mekko, joka oli täysin tehty. Kiitos Bridesire hyvää työtä ja pitää se aina!

  Asiakas: Rita

 3. Kotelomekko Sifonki V-aukko Laskostaa Täysipitkä Morsiamen äidin mekko

  Sain tietää, että jos haluat laadukkaan pukeutumisen edulliseen hintaan, mene sitten Bridesireen. Valittavana on paljon vaatteita ja rakastin jokaisesta niistä. Olin pitkään yrittänyt päättää mistä haluaisin enemmän, mutta se on taistelu menettämässä. Aion saada kaikki, mitä voin täältä.

  Asiakas: Angela

 4. A-linja Satiini Täysipitkä V-aukko Morsiusneitojen mekko

  Hääpuvun löytäminen oli minulle todellinen ongelma. Olin nähnyt lähes kaikkialla ja toivon löytää parhaan mekon ovat kuolevat. Paras ystäväni kuitenkin kehotti minua kokeilemaan Bridesireä ja selailimme kokousten kokoelmia. Lopulta löysin täydellisen mekon ja olen niin tyytyväinen palveluihin.

  Asiakas: Karina

 5. A-linja Sydän Täysipitkä 3/4 hiha Tafti Pitsi Mekko

  Tyttäreni kääntyi 18 vuoteen ja meidän piti tehdä hänet onnelliseksi. Kävin verkossa ja etsin verkkosivustoa, joka tekisi ainutlaatuisen prompekin, joka olisi sopiva. Vaistoni tekivät minut valitsemaan Bridesire, ja sain tilauksen mittausten mukana. Kahden päivän kuluessa prom-mekko toimitettiin ja yllättävän tarpeeksi, mitään muutoksia ei tarvittu. Kudos Bridesire hämmästyttävä mekko!

  Asiakas: JANET

Parhaat Tarjoukset

Etsi oikea morsiamen äiti mekko

Tietenkin, jos tyttäresi liittyy avioliittoon, tarvitset oikean asun äitinä. Äidinäsi ei tule koskaan ylitää morsiamia, mutta silti tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Tietenkin on noudatettava joitain sääntöjä. Esimerkiksi väri valkoinen on varattu morsiamelle. Jopa musta iltapuvut ovat tabuja. Mustalla surunvalolla ei ole liiketoimintaa häissä.

Suunnittele tyylikkäästi hääpuku

Vaikka haluat välttää värin valkoisen, voit suunnata itsesi stylistisesti morsiamelle. Varmista siis, että otat yhteyttä tyttäresi varhain aamulla ennen häitä ja kysy häneltä, onko hänellä toiveita äiti-of-the-the-the-the-the-bride mekko. Esimerkiksi jos morsian päättää käyttää vintage-look-mekko, voit myös valita retro-ulkoasun, jolla voit luoda harmonisen yleisnäkymän. Häät leningit voivat olla myös minimalistisia tai romanttisia. Siksi ennen morsiamen kanssa tapahtuvaa kuulemista on aina suuri apu löytää sopiva morsiuspuku.

Täydellinen väri

Brautmutterkleidille on tullut lukuisia värejä. Pehmeillä pastelliväreillä, kuten vaaleanpunainen, mintunvihreä tai aprikoosi, et voi mennä pieleen. He näyttävät samalla lempeältä ja juhlalliselta, jopa hiukan romanttisesta aurasta. Klassiseen, ajattomaan ilmeeseen, kuten vaaleanpunainen tai tummansininen, morsiuspuvut ovat ihanteellisia. Vahvat värit, kuten vaaleanpunainen tai violetti, ovat myös tervetulleita häihin. Varmista ettet varasta esitystä morsiasta.

Ihanteellinen morsiamatto pukeutuminen rekisteriin ja kirkkoon

Riippuen siitä, onko tyttäresi naimassa vain siviili- tai kirkollisia, saatat tarvita jopa kaksi Brautmutterkleideria. Rekisteritoimistossa vaaditaan eleganssia ja kunnioitusta. Esimerkiksi siirtymäpuku, bolero-takki ja pumppupari ovat tukikelpoisia. Kirkon häässä asu voi olla iloinen. Pitkät iltakorut, korsetit, kuohuviinit tai herkkä pitsi ovat hyvä valinta. Vastaavien lisävarusteiden, kuten käsineiden tai hatut, voit taitavasti viimeistellä ulkoasun. Voit käyttää tyylikästä updoa. Vaihtoehtoisesti voit valita lyhyemmän mekon. Mallit, jotka ulottuvat juuri polven tai keskivartalon yläpuolelle sopivat häihin. Lyhyet vaatteet eivät kuulu kirkkoon. Jos valitset olkaimeton mekko, sinulla on myös oltava blazer, bolero tai stole, että voit laittaa aikana häät seremonia. Missään olosuhteissa sinun ei tule tulla kirkkoon olkapäille. Lisäksi voit olla valmis iltaisin, jos se jäähdyttää.