1. Koti
  2.  > 
  3. Morsiamen juhlamekko
1-36 (tehty 786 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Parhaat Tarjoukset

Hääjuhlapuvut - Suuri puolue sopii oikein

Kun häät ovat tulossa, kysymys vaatteista syntyy väistämättä. Morsiamen mekot valitsevat yleensä morsiamen. Myös morsiuspuvut järjestetään läheisessä yhteistyössä tulevan vaimon kanssa. Muualle yhteiskunnalle annetaan usein motto. Joskus kutsu osoittaa vain, onko rento tai muodollinen vaatekaappi edullinen.

Hääjuhlat

Yhä useammat häät pannaan tiettyihin aiheisiin. Rantajuhla häät varten on siis ilmava mekko naispuolisille vierailijoille ja lyhyet lyhyet shortsit miesten kesätopilla. Mottusta huolimatta farkkojen käyttö olisi vältettävä tässä tapauksessa, jotta se ei heräisi huomiota. Kuitenkin hauskoja lisävarusteita, kuten olkihattu, ovat tervetulleita. Yksinkertaisempi on perinteinen häät. Täällä, naisten pitäisi palata fancy dirndl ja herrat juhlaan puku yhdistelmä. Minkä tahansa epäselvyyden selvittämiseksi tietenkin morsiamen ja sulhanen voidaan haastatella. Joten kaikki ovat turvallisella puolella.

Rento ja juhlava mekko

Se on yleensä vain pieni lause häät kutsusta, joka asettaa hääpuku puolivälin politiikkaa. "Juhlavaatteet vaaditaan" selkeästi todetaan, että tilaisuus on tyylikäs ja arvokas. Naisille cocktail-mekot ovat yhtä sopivia kuin juhlava puku, joka koostuu hameesta ja blazerista. Luojien ylistys, juhlava asu tarkoittaa puku, jossa solmio on pakko.

Pyydä morsiamen ja sulhanen rento pukeutumistyyli, ei välttämättä mukavat farkut ja hawaialainen paita. Pikemminkin vieraiden tulee sitoutua mukavaan pukeutumiseen tai miellyttävään kaksikomponenttiseen pukuun, joka koostuu mekkohousuista ja takista. Tie- tai rusetti ei ole tarpeen.

Häät kutsusta, jossa ei määritetä pukeutumiskoodia

Häät kutsu, jossa ei ole esivalikoimaa vaatteita, osoittautuu hieman hankalammaksi. Epäilyksen välttämiseksi morsiamia tai sulhasen voi tietenkin kysyä pukeutumiskoodista. Nyrkkisääntönä avioliitto on juhlallinen seremonia. Niinpä, naisten pitäisi kiinnittää huomiota tyylikäs ulkonäkö. Puvut, leningit tai housut sopivat tähän tarkoitukseen. Tietenkin miehet pukeutuvat pukuun, paidaan ja solmioon.

Vaikka sitoutumisen väri ei ole kriittinen miesten kannalta, naisten on pidettävä mielessä muutamia asioita. Hääpuvun leningit pitäisi olla hyviä, mutta silti arvokkaita. Missään tapauksessa toisen naisen ei pitäisi kiinnittää enemmän huomiota kuin morsiamen. Värin valkoinen naisille häät vieraille on myös tabu. Tämä on varattu morsiamelle, ja on vastoin sivuuttaa tämä kirjoittamaton sääntö. Joten välttää pieni skandaali, hääpuku leningit vaaleita sävyjä tai pastellivärejä ovat sopivia. Elegantti on ehdottomasti pimeä yhdistelmä. Muista, että musta on surun väri. Ja mikään ei ole enää häältä kuin surua. Niinpä sinun pitäisi tehdä ilman täysin mustaa asu.

Loppujen lopuksi löytää sopiva asu häitä varten ei ole niin monimutkainen niin kauan kuin yllä mainittuja sääntöjä noudatetaan.