1. Koti
 2.  > 
 3. Morsiamen juhlamekko
 4.  > 
 5. Morsiusneitojen mekot
Halvat morsiuspuvun mekot voivat usein antaa morsiolle saman vaikutuksen kuin kalliita. Ja ne tulevat myös trendikkäimmistä ja muodikkaimmista kuvioista.
1-36 (tehty 545 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko V-aukko Polvipituinen Hihaton Satiini Mekko

  Kun halusin halutun prom hameen kuvan, tilasin yhden Bridesiresta. Minun on tunnustettava, että mekko oli hieno ja räätälöity samalla tavalla kuin se katsoi kuvassa. Toimitusaika oli myös nopea. Lyhyesti sanottuna Bridesire ovat niitä, joita kutsumme ammattilaisiksi. Kiitos paljon ja tulen pian ostamaan sinulta jälleen!

  Asiakas: Dan

 2. A-linja Olkaimeton Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

  Kun tilaat Bridesiren prom hameen, aloin ajatella etsimästä jokua muuttamaan sitä siinä tapauksessa, että se ei sovi haluamallani tavalla. Yllättävän kyllä, mekko tuli ajoissa, ja se sopi hyvin, sillä minulla ei koskaan tarvinnut muutoksia. Mikä upea mekko on sinun vaatekaappisi! Kiitos niin paljon Bridesire.

  Asiakas: lidia

 3. Kotelomekko Sifonki Ja Satiini Sydän Täysipitkä Morsiusneitojen mekko With Röyhelömekko

  En halunnut tehdä ostoksia kaikissa tavanomaisissa paikoissa prom hameet. Useimmat ystäväni eivät tienneet Bridesiresta. He ehdottomasti tekevät nyt, ja todella löysin täydellisen muotipaidan siellä.

  Asiakas: Vanessa

 4. Kotelomekko Sifonki Täysipitkä Sydän Morsiusneitojen mekko

  Tilasin Bridesien hääpuku, joka odottaa niistä parasta. Toiveeni eivät olleet turhia, kun saan paketin, josta olin hermostunut avaamaan. Lopuksi, kun minulla oli mahdollisuus laittaa se, se oli sopiva kuin käsine; mitä halusin todella. Verrattuna rahaan, jonka maksoin mekko, se oli mestariteos. Miljoona kiitoksia siitä, että häät menestyvät!

  Asiakas: Dianne

Parhaat Tarjoukset

Morsiusneitojen mekot

Morsiuspuvut täydentävät täydellisesti häät

Hääjuhlat ovat hyvin erikoisia juhlia, joissa ei ainoastaan morsiamen ja sulhanen ole poikkeuksellisen pukeutunut. Bridesmaids ja morsian äiti ovat myös erityinen rooli muotia, erityisesti vaatteita. Valintaa hääpuvut naisille, jotka mukana morsiamen voi vaihdella. Sama pätee sekä morsiamen Äiti mekot materiaalin että värin osalta. On kuitenkin tärkeää, että kukaan heistä tyylikkäästi varastaa esityksen morsiudesta.

Morsiamen mekot eri muunnelmissa

Jotkut haluavat näyttää jalka, muut rakastavat sitä ylimääräistä juhlaa - valintaa leningit bridesmaids on suuri. Olitpa päättänyt käyttää pitkää vai lyhyt mekko riippuu yksittäisistä tekijöistä. Muun muassa se on suunnattu häätpukeutumistyyliin. Vaikka tämä on klassikko, mutta vain hieman yli polven pituus, morsiusneito mekko olisi myös mukautettava tähän tyyliin. Kuitenkin, jos morsiamen mekko on ylellinen ja pitkä, mekko hänen kumppaninsa mekko voi myös näyttää nämä ominaisuudet. Joka tapauksessa klassikot ovat pitkiä malleja, jotka yksinkertaisesti näyttävät tyylikkäiltä ja yhdenmukaistuvat täydellisesti samoilla morsiamen mekkoilla.

Väri ja tyyli sopivat hääpukuun?

Useimpien bridesmaiden kysymys koskee sitä, pitäisikö heidän joutua vaihtamaan vaatteensa. Täällä ei ole tarkkaa sääntöä. Hyvin usein malleja tyyliä ja muotoilua mukautetaan morsiamen mekko, mutta valinnan värin valintaan. Tämä antaa harmonisen kuvan alttarilla, kun naiset kaikki muistuttavat toisiaan tällä tavoin. Toinen vaihtoehto, joka on myös erittäin suosittu, on se, että kaikki bridesmaids valitsevat värin, mutta vaihtelevat mekon tyyliin. Täällä myös tuloksena on yhtenäinen ulkoasu, joka voi näyttää kauniilta. Kuka päättää tämän vaihtoehdon, on hyvin suositeltava pastellisävyillä, vahvalla vaaleanpunaisella tai kuninkaallisella ja harmaalla. Toisaalta sellaisia sävyjä kuin valkoisia, jotka on varattu yksinomaan morsiamelle tai klassiselle mustalle, ei ilmoiteta.

Hyvän tunteen on tärkeää

Lopulta on tärkeää sopia morsiamen muodin sekä morsiamen äidin mekko morsiamen kanssa ja myös jättää hänet lopulliseen päätökseen. On kuitenkin tärkeää, että naisten pukeutuneet naiset tuntevat olonsa hyvin ja voivat näin nauttia läheisen ystävänsä tai sukulaistensa elämästä kauneimmasta päivästä rennossa ja onnellisena. Siksi vaatteita tulisi valmistaa korkealaatuisesta kankaasta ja hyvin valmistetuista, jotta ei aiheuttaisi synnytyksen tai epämiellyttäviä haittavaikutuksia stressaavan päivän syntyessä. Olipa hääjuhla päättää samoista väreistä tai eri väreistä tai erilaisista mekoista, on joka tapauksessa optinen näkökohta, joka muodostaa pysyvän vaikutelman. Jokaisen yksilön hyvinvointi hänen vaatteissään ei saa olla mitenkään huonompi kuin tämä väite.