1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Pitkä
Jos aiot siunata läsnäolosi jollakin näistä tapahtumista, sinun kannattaa harkita pitkiä pukuja tapahtumalle.
1-36 (tehty 453 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Pitkät puvut - tyylikkäitä kumppaneita erikoistapahtumiin

Pitkät iltapuvut ovat ihanteellisia kumppaneita hyvin erikoisiin tilaisuuksiin. Klo prom, tyylikkäässä iltajuhla tai juhlava häät et voi mennä vikaan pitkä viitta. Pohjimmiltaan ne sopivat kaikkiin tanssitapahtumiin ja festivaaleihin erityisen tyylikkäässä ympäristössä. Pitkät mekot ovat saatavilla eri väreissä ja malleissa, jotta jokainen nainen voi löytää mallin, joka sopii hänelle. Tutustu romanttinen leikkisä malleja hennon pitsi ja hieno kirjonta, minimalistinen mekot erillistä mallia ja väriä tai pääsy mahtipontinen mekot kuohuviiniä strassit ja paljetit. Tietenkin on myös tyylikäs pallo takit, jotka ovat vakuuttavia klassisia ja ajaton muotoilu, jotta ne voidaan rekombinoitua uudelleen.

Puku unelmiesi väriisi

Puvut ovat saatavilla lukuisissa houkuttelevissa väreissä. Jos etsit klassinen malli, joka voi kuitenkin vaikuttaa moniin vuosiin, ne viisaasti hienovarainen, luonnollinen väri. Puvut beigenvärisellä, tummansinisellä tai bordeaux-punaisella tyylillä ovat ihanat ja ihanat ajattomat. Erittäin moderni ja samalla houkutteleva malleja, jotka näkyvät kiiltävissä metallisissa väreissä. Hopean, kullan ja kuparin lisäksi myös trendivärit, kuten punaiset tai keskikeltaiset, loistavat. Todelliset muotitieteilijät, jotka haluavat tulla muodikkaiksi keskuksiksi, voivat houkutella kaiken huomion pukuilla signaalin värillä. Esimerkiksi vaaleanpunainen tai kirkkaan oranssi on tällä hetkellä erittäin muodissa. Jos rakastat minimalistista ulkoasua, valitse sitten tavallinen musta tai valkoinen puku. Todelliset romanttiset, toisaalta, voivat päällystää itsensä pukuina pehmeillä pastelliväreillä. Pehmeä vaaleanpunainen, maaginen mintunvihreä tai jalo lila asettaa sävyn.

Eri tyylejä yhdellä silmäyksellä

Kurssin värin lisäksi muodolla on tärkeä rooli ostopäätöksessä. Puvut ovat saatavilla useissa sopivissa. Topless-mallit, joissa korsetti ja flared hame, näyttävät erittäin klassisilta ja naisellisilta. Ne herättävät naisellisia käyrät ja taidokkaasti koristavat dekolettiasi. Todelliset muotiasusteet voivat herättää niin kutsuttuja merenneito-mekkoja. Nämä ovat malleja, jotka ovat hyvin muodoltaan sopivia. Hame avautuu vain vasikoiden keskimmäisen korkeuden mukaan, ja näyttää siltä, että ne sopivat. Tanssia varten nämä leningit ovat vähemmän sopivia, mutta ne näyttävät erittäin tyylikkäiltä. Oikea prinsessa näyttää vaatteita hieman putoavia kankaita empire leikkaus ovat täydellisiä. Herkkä pitsi ja koristeellinen kirjonta antavat näille malleille tiettyjä asioita. Lisäksi Imperiumin leikkaus piilottaa myös pienen vatsa. Jos haluat mieluummin pidät siitä liioiteltu, niin miksi ei katsomaan hienoja pukuja matalan leikata tai epäsymmetrinen helma. Jopa leningit yhden olkapään ulkonäössä tekevät menestyksekästä silmälasinta. Seksikäs ja houkutteleva, se sisältää malleja, joissa on leikkaukset harteilla tai lanteilla. Mahdollisuuksiin ei ole rajoituksia. Ei pidä olla oikea malli monille pitkille pukuille, voit tietenkin myös lyhyttä apukeja pian.

Yhdistä puvut kunnolla

Vain oikeilla lisävarusteilla ilta näyttää täydelliseltä. Puvut yhdistyvät parhaiten korkokenkien kanssa. Kesällä voit myös napata sandaalit. Jos et halua tehdä ilman litteitä kenkiä, niin balerinat ovat hyvä valinta. He loistavat kapea jalka ja harmonisoivat ihmeellisesti pitkät puvut. Juhlamekot ja pukuja voi myös yhdistää upeasti tyylikkäät kynnet. Bolero-takki tai varsi takaa, että olkapäät peitetään ja suojaavat kylmältä. Tyylikkäät korut täydentävät ulkoasua. Olkaimeton puvut, esimerkiksi, näyttävät hyvältä yhdessä erottuva lausuma kaulakoru. Voit mahtipontisia ja runsaasti kirjailtuja vaatteita, mutta sopii herkemmät ja varattu koruja. Tyylikkäitä updoja ei tietenkään voi jättää väliin. Romanttista ulkonäköä voidaan yhdistää myös aallotettuihin hiuksiin tai löysästi punottuihin kampauksiin.