1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Tanssiaismekot
 6.  > 
 7. Pitkä
Prom hameet voidaan pukea pitkiksi tai lyhyiksi, mutta pitkät tanssiaismekot tekevät virallisen muodonmuutoksen.
1-36 (tehty 438 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Pitkiä tanssiaismekot

Pitkä tanssiaismekot kierroslista

Kuka ei unohda laittaa erityisen tapahtuman kauniiseen pitkään pukeutumiseen? Vain välttääkseen Bridget Jonesin kauhean skenaarion hänen kultaisessa juhlamekot, pallohame on valittava harkitsevalla tavalla ja mukautettava morfologiaan. Ja ripaus täydellistä meikkiä olisi tervetullutta!

Tilanteet ja tapahtumat, joiden avulla voit käyttää pitkään iltapukua

Jotta puolue, gala tai cocktail-osapuoli päästäisi murtautumaan, ei ole mitään turvallisempaa kuin pitkä mekko. Trendi on verhottu tyyli, mutta tiukka ei ole vielä menettänyt viehättään. Joten tyylikäs illallinen, yllätys Monsieur kanssa mekko, joka takaa luku. Käytä sitä korkokenkiä vahvistaen sen "siluetin pituuden" puolelta. Tee itsesi kauniiksi prom hameessa joulun ja uudenvuoden aikana. Vapauta kaikki vieraat häät tai erityinen syntymäpäivä alla kuohuviini pitkä mekko. Tietenkään yritä olla varastamatta esitystä morsiasta. Lopuksi, jos osallistut kauneuskilpailuun, älä unohda, että pitkät mekot, joita käytät miellyttävän houkuttelevat jurioiden huomiota.

Ihanteelliset värit hänen pitkälle iltapukalle

Musta on varmasti iltapuvun symbolinen väri, mutta nykyään se voidaan hylätä useilla väreillä vastaamaan kaikkiin toiveisiin. Bewitching ja yllättävän seksikäs, violetti mekko on moitteeton. Ompelu alla ja esitelty ylhäällä bustierissa, mekko on mustasukkainen. Smaragdvihreä mekko on myös esimerkillistä tyylikkyyttä, erityisesti niille, joilla on vaalea sävy tai vihreiden silmien kanssa.

Lämpimät värit, kuten keltainen, punainen tai oranssi, myös kutsuvat lomat juhlistamaan nuoria naisia ja jopa naisia. Muussa tapauksessa voit valita pehmeitä värejä, kuten beige-, pastelli- tai vaaleanharmaita. Värin ohella kiiltävät tai kuohuviinit lisäävät mekkavettä. Voit vapaasti tehdä rhinestone malleja. Päällinen mekko voi koristaa koruja. Joissakin malleissa voi joskus olla nauhoja.

Pitkän iltupukun "kuumat" tyylit

"Hot", aie! Melko monimutkainen termi, jota ymmärrämme täällä. Ellei uskallata käyttää läpinäkyvää vaatetta, jonka intiimiä osia on vain päällystetty pitsiä, Beyonce tai Jennifer Lopezin tapaan MET Gala 2015: n aikana, valitse mekko "kuuma" ilman, että hän olisi mautonta. Joitakin vinkkejä ohjaamaan sinua; jos sinulla on vahva rinnassa, arvo se! Lyö pitkä iltapuku, jossa on pääntie. Ne, joilla on ujo rinnat, voivat katsoa paljain takakappaleen seksikkääseen vaikutteeseen.

"Merenneito" pitkät mekot tunnetaan myös "kuumina". Mieluummin pitsikuvioita, mutta yritä valita sellaista, joka peittää täydellisesti vatsasi säilyttääksesi hohdokas puoli. Onko sinulla kuningatar jalat? Sukella cocktailmekko jakaa reidestä ilmeisesti ja ei huuhtele pakaroilla. Lopuksi tiedä, että ulkonäöltään cocktail-mekko näyttää siltä, että lyhyt ja edessä pitkät leningit jatkavat erilaisten seremonioiden palkintoja.