1. Koti
  2.  > 
  3. Hääpuvut
  4.  > 
  5. Plussakoko
Valtava valikoima Plus-koon mekot. Todennäköisesti suurin kokoelma Internetissä. Kaikki leningit ovat räätälöityjä, jotta ne sopisivat täydellisesti.
1-36 (tehty 332 tuotteet)

1  2345678910

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  2345678910

 Siirry 

Parhaat Tarjoukset

Plussakoko häämekot pullea

Sen on tarkoitus olla elämäsi kaunein päivä ja sen muistot tulevat mukaan sinuun koko elämäsi ajan. Unelmakumppanin, jonka kanssa haluat viettää koko elämäsi, tietenkin kaunis mekko on erittäin tärkeä. Paitsi vain seremonia, mutta myös valokuvissa, morsiamen pitäisi olla keskittyä ja säteilevät kauneutta ja naisellisuutta upealla pukeutumalla. Valinta on niin valtava, että voit yleensä valita kovaa. Sinulla on hyvin kihara, naisellinen hahmo? Löydä upeita, upeita hääpuvut myös suurikokoisina!

Runsashelmainen - unelma on totta!

Runsashelmainen viittaa hääpukuihin klassisessa prinsessa. Yläosa on tiukka ja kukkakimppuinen tai korsetti. Se korostaa Dekolteéä erittäin hyvin ja piilottaa pienet läpät vatsaan, lonkat ja reidet paljain hameen läpi. Tämän seurauksena housut visuaalisesti tekevät ohuemmasta kuvasta ja tekevät pienistä naisista suuremman. Usein nämä vaatteet ovat myös hyvin yksityiskohtaisesti sisustettuja, kuten helmiä tai kirjonta. Ei ole väliä, jos ne ovat kuluneet huopahameella tai ilman, koska ne ilmentävät sadunilmaisua jopa suurikokoisina. Jos haluat kokea parhaan päivän elämässäsi kuin prinsessa, valitse romanttinen pukeutua Runsashelmainen.

Houkuttelevat Fishtail häämekot

Merenneito leikkaukset, jotka tunnetaan myös nimellä fishtail, ovat erittäin sopivia naisille, jotka pitävät hahmojaan ja haluavat korostaa naisellisuutta. Kiertävät ylävartalon ympärillä reisiä, he leikkisästi ympäröivät jalkojaan ja vetävät silmänsä naaraan. Jokainen, joka väittää, että tämä leikkaus soveltuu vain ohuille naisille, on väärässä. Loppujen lopuksi käyrät voidaan korostaa vain, missä ne ovat, eikö? Siksi tämä leikkaus sopii hyvin naisille, jotka haluavat kokea houkuttelevaa ja seksikkäistä suurta päivää ja tuntea olonsa todella ihollaan. Ongelmaalueita on vaikea piilottaa tällä leikkauksella.

Nautin naisellisuutesi ja käyristänne ja näytä itsevarmaa ihastuttavalla mekolla. Olipa haluat mieluummin yksinkertainen mekko tai erittäin tyylikäs kirjailtu ja koristeltu, kapea tai parempi käsitelty laajasti leikkaus - jokaiselle kuva ja jokainen nainen on täydellinen pukeutua. Jopa poikkeukselliset vaatteet ovat saatavilla suurikokoisina. Jos olet epävarma, anna neuvoa sinua ja kertoa morsiamelle ja vaalia toiveitasi. Joten voit kokea elämäsi kaunein päivä mekossa, joka on lähes syntynyt unelmistasi. Ei vain sinua varten, se on ihana näky, vaikka sulhasesi ei voi estää katseen.

Kuten kaikenkokoisissakin, suuren vaatekokoisen häät leningit voidaan yksilöllisesti sovittaa häämäärän ja morsiamen toiveiden mukaan.