Voimassa: 12/08-12/15
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Lyhyt
 8.  > 
 9. Prinsessa U-aukko Polvipituinen Lyhyt hiha Organza Tafti Mekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Prinsessa U-aukko Polvipituinen Lyhyt hiha Organza Tafti Mekko

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:Prinsessa
Kaula-aukko:U-aukko
Helman/Laahuksen Pituus:Polvipituinen
Hihan Pituus:Lyhyt hiha
Koristelut:Porrastettu, Röyhelöt, Rypytetty
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Organza, Tafti
Väri näkyvissä:Valkoinen (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

    2017/09/28 21:07:43
  Jäger
  Rakastan halter top mekkoja ja tiesin, että tämä on mitä minun täytyi olla kotiin tulossa. En löytänyt pikkukaupungissani, jota rakastin, paljon vähemmän. Morsian, teillä oli täsmälleen mekko, jota etsin. Kaikki muut tytöt olivat mustasukkaisia
    2017/10/30 16:19:49
  Gina
  Aluksi olin epäröinyt tilata erityinen iltapuku nettisivustolta. Mutta Wow! Se teki tuohon iltaan mieleenpainuvin illan, jonka olen koskaan ollut. Mieheni, joka oli ollut työmatkalla lähes kahden kuukauden ajan, palasi kahden viikon kuluttua ja hän oli luvannut viedä minut ulos erityisestä iltakävelystä. Enkä halunnut pettää häntä. Sain tilaukseni Bridesireen. Minulla oli jopa varauksia siitä, että ehkä mekko saapuisi kauan sen jälkeen, kun mieheni oli jo tullut, mutta se ei ollut koskaan niin kuin mekko tuli muutama päivä ennen kohtalokasta päivää. Mekko oli juuri sitä mitä olin tilannut. Oli hieno ilta. Mieheni jatkoi minua siitä, kuinka paljon nuorempi katsoin tuossa mekossa. En voinut ottaa sitä enää, kun hän huomasi, että minun pitäisi mennä kotiin poista se pukeutua, laittaa jotain muuta ja palata, koska tällaisella pukeutumalla kaikki nuoret miehet voisivat tarttua minut pois hänestä ja silti hän ei ollut valmis löysää minua. Se oli hauskaa. Kiitos, Bridesire, joka teki illan loistavan.
    2017/11/27 14:56:48
  Claudia
  Viime kuun tapahtuma oli minun ensimmäinen liiketoimi sinun kanssasi ja sinä epäonnistut. Tilasin punaisen leningin pukeutua viime kuussa, ja olen hyvin tarkka kuvaus koskien mekkoani. Mainitsin, että halusin punaisen, jossa helmillä koristeena, jossa suloinen pääntie. Sanoin myös, että mekon pituus olisi 25-30 cm vyötäröltä reisiin ja että rinta on B-kuppi, mutta se on hieman tiukka, en voinut hengittää kunnolla. "Coz tästä, minun piti mennä räätälöön ja minulla oli tuskin viikon mennä ennen paluupuolueen alkamista. Se oli stressaava viikko minulle, koska te ette huolehtineet tilauksestani kovin hyvin.

Kirjoita arvostelu Prinsessa U-aukko Polvipituinen Lyhyt hiha Organza Tafti Mekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *