1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Valmistuminen Mekot
 6.  > 
 7. Prinsessa U-aukko Polvipituinen Lyhyt hiha Organza Tafti Valmistumismekko

Prinsessa U-aukko Polvipituinen Lyhyt hiha Organza Tafti Valmistumismekko

  Kokotaulukko
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Tilausmitat
  Tilausmitat (cm):
  Etsitkö täydellinen istuvuus? Meidän räätälit käyttää tarkat mittaukset tehdä räätälöity mekko sinulle. Tämä lisäpalvelu on vapaa ennen 12/09/2023
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Määrä:
Kuvaus:

Siluetti:Prinsessa
Kaula-aukko:U-aukko
Helman/Laahuksen Pituus:Polvipituinen
Hihan Pituus:Lyhyt hiha
Koristelut:Porrastettu, Röyhelöt, Rypytetty
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Organza, Tafti
Väri näkyvissä:ValkoinenKirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2020/01/24 01:16:12
  Lupe
  Olin jotenkin huolestunut, kun luin arvosteluja, mutta saavuin turvallisesti ja ihmeellisesti. Se on paljon parempi kuin valokuvat. Voin sanoa rehellisesti, että laatu on erinomainen ja tyttäreni on onnellinen. Hän näyttää oikealta prinsessalta, koska verho on liian pitkä.

   2020/01/01 01:15:46
  Celine
  Upea sivusto! Tilaan aina tältä sivustolta. Kaikki tilaamani mekot olivat laadukkaita, hyvää materiaalia ja olivat ehdottomasti sopivia! Kauniit iltapuvut, jotka eivät rikkoi pankkia. Toimitus oli erittäin nopeaa. Tilaa ehdottomasti lisää!

   2019/06/05 17:00:00
  Charlotte
  Sain kaikki suosikkikuvani näistä miehistä. Heillä on niin merkittävä lajike, jota on vaikea valita. Mekot ovat saatavilla useissa väreissä, ja hinnat ovat erittäin ystävällisiä. Erittäin suositeltavaa.

   2019/05/27 21:54:58
  PATTI
  Yksi asia, jota rakastan Bridesirestä, on niiden mekkojen laatu. Oikein mahtava. Mallit ovat myös moderneja ja hyvin tehtyjä. Se on aina suuri ostos niistä.

   2019/04/17 07:21:18
  Shirley
  Useimmat ihanat mekot, jotka olen nähnyt, ovat Bridesirestä. Ne ovat yksi tärkeimmistä prom-pukeutumisen toimittajista, joille voin luottaa. Rakastan pukujasi.

   2019/03/31 02:11:43
  Dilara
  Miten saan vaimoni onnelliseksi? Annan hänelle luottokorttini ja kerron hänelle ostoksen Bridesiressa. Hän saa upeita vaatteita ja säästän rahaa. Bridesire on hyvä paikka tehdä ostoksia

   2017/11/27 14:56:48
  Claudia
  Viime kuun tapahtuma oli minun ensimmäinen liiketoimi sinun kanssasi ja sinä epäonnistut. Tilasin punaisen leningin pukeutua viime kuussa, ja olen hyvin tarkka kuvaus koskien mekkoani. Mainitsin, että halusin punaisen, jossa helmillä koristeena, jossa suloinen pääntie. Sanoin myös, että mekon pituus olisi 25-30 cm vyötäröltä reisiin ja että rinta on B-kuppi, mutta se on hieman tiukka, en voinut hengittää kunnolla. "Coz tästä, minun piti mennä räätälöön ja minulla oli tuskin viikon mennä ennen paluupuolueen alkamista. Se oli stressaava viikko minulle, koska te ette huolehtineet tilauksestani kovin hyvin.

   2017/10/30 16:19:49
  Gina
  Aluksi olin epäröinyt tilata erityinen iltapuku nettisivustolta. Mutta Wow! Se teki tuohon iltaan mieleenpainuvin illan, jonka olen koskaan ollut. Mieheni, joka oli ollut työmatkalla lähes kahden kuukauden ajan, palasi kahden viikon kuluttua ja hän oli luvannut viedä minut ulos erityisestä iltakävelystä. Enkä halunnut pettää häntä. Sain tilaukseni Bridesireen. Minulla oli jopa varauksia siitä, että ehkä mekko saapuisi kauan sen jälkeen, kun mieheni oli jo tullut, mutta se ei ollut koskaan niin kuin mekko tuli muutama päivä ennen kohtalokasta päivää. Mekko oli juuri sitä mitä olin tilannut. Oli hieno ilta. Mieheni jatkoi minua siitä, kuinka paljon nuorempi katsoin tuossa mekossa. En voinut ottaa sitä enää, kun hän huomasi, että minun pitäisi mennä kotiin poista se pukeutua, laittaa jotain muuta ja palata, koska tällaisella pukeutumalla kaikki nuoret miehet voisivat tarttua minut pois hänestä ja silti hän ei ollut valmis löysää minua. Se oli hauskaa. Kiitos, Bridesire, joka teki illan loistavan.

   2017/09/28 21:07:43
  Jäger
  Rakastan halter top mekkoja ja tiesin, että tämä on mitä minun täytyi olla kotiin tulossa. En löytänyt pikkukaupungissani, jota rakastin, paljon vähemmän. Morsian, teillä oli täsmälleen mekko, jota etsin. Kaikki muut tytöt olivat mustasukkaisia

Kirjoita arvostelu Prinsessa U-aukko Polvipituinen Lyhyt hiha Organza Tafti Valmistumismekko:

Jos sinulla on tarkastelu tästä tuotteesta jakaa muiden asiakkaiden kanssa, voit jättää kommentin.

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *