1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Lyhyt
Suunnittelet, että näytät vähän ihoa iltaisin? Sitten on suositeltavaa, että käytät lyhyttä mekot tähän tilaisuuteen.
1-36 (tehty 337 tuotteet)

1  2345678910

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  2345678910

 Siirry 

Lyhyttä pukuja

Miten tyylikäs lyhyt puku?

Lyhyt mekko on lahja pidentää siluetti, joka olettaa, että se on tarkoitettu pienille tai keskisuurille naisille. Olkoon niin, että mallien mallit ovat niin erilaisia, että kaikilla naisilla on varaa laittaa lyhyt mekko. Mutta mihin aikaan? Ja kuinka lyhyt? Nämä ovat kaikki kysymyksiä, jotka ansaitsevat vastauksen välttääkseen epäonnistuneen ilmeen!

Lyhyt iltapuku, mihin aikaan?

Ennen kuin pääset asian ytimeen, tiedä, että lyhyt mekko, joka haluaa olla täydellinen, ei saa häiritä sitä, joka käyttää sitä. Vetäen vihjeitä viiden minuutin välein ei rauhoiteta, puhumattakaan kappaleesta, jonka pituus pysähtyy pakkasilla pakaroilla. Täydellinen lyhyt mekko antaa vilauksen polvista ja puolet reidistä.

Tanssitapahtuman aikana lyhyt cocktail-mekko paljastaa molemmat kauniit jalat ja naisen laukaukset, jos se on pilkkoutuminen. Kuinka monta sitten hämmästyttää kauniin naisen näköisenä lyhyt mekko. Tämä kappale kutsuu myös trendikkäisiin juhliin klubeissa ja diskoteissa tai yksityisissä juhlissa. Musta tavallisesti tulee esiin tämänkaltaiselle juhlallisuudelle. Muissa väreissä ne ovat enimmäkseen hääjuhliin. Lyhyisiin seremoniallisiin mekkoihin pukeutuneiden morsiuspuvut ovat röyhkeitä!

Seremoniapukeutuminen: lisävarusteet sen arvoon

Lyhyt pukeutuminen on mahdollisuus tuoda esiin kaikki kauniit korut ja tarvikkeet. Korujen valinta perustuu pukuun pukuun. Joten suosittele helmi kaulakoru bustier. Choker-kaulakoru sopii V-kaula-asuun. Jotkut naiset haluavat yksinkertaisesti käyttää silmiinpistäviä korvakoruja, jotka koristavat kasvojen osan. Ja itsekin kunnioittava puolue mekko, rannekoru on ratkaiseva niin kauan kuin mekko ei ole hihat. Pidämme fancy-tyylistä, mutta mikään ei estä sinua käyttämästä hienostunutta kultaranneketta. Ota tilaisuus valita vastaava nilkkaketju. Suuri rengas lisätään hienoksi käsiksi!

Muut lisävarusteet täydentävät ulkonäköä, mukaan lukien hihna. Koruilla kiviä tai vain kultaa, hihna on itsessään jalokivi, joka vahvistaa käyrät. On suositeltavaa, että sen väri sopii yhteen kengän tai pussin kanssa. Tässä tapauksessa pussi tai iltapussi on viimeinen tärkeä lisävaruste. Sen on oltava leveä ja tasainen, se on trendi, joka haluaa sen niin! Jos mekko on yhdistetty, laita kuvioitu pussi.

Lyhyt mekko ja kengät!

Jos haluat tuntea olonsa iloisin, tarvitset hyvän kenkäparin. Mutta mikä? On ilmeistä, että illan aikana kunnianosoitus on korkeakorkoista, mutta meidän on muistettava, että "ilta" rimejä "tanssilla". Ellei tiedä, miten hyppää korkokenkiä kuten Mariah Carey, vaikka harjoituksen aikana, korkeuden korkokengät on oltava kohtuullisia.

Sandaalit, joiden korkokengät ovat 5-7 cm, menevät täydellisesti seremonialliseen pukeutumiseen, lyhyt ja loistelias. Kierteiset pumput, joissa on korkokengät, kaunistaa jalat, jos käytät suorasta leikattu cocktailmekko. Bootsit sandaalit voivat myös tulla uskollisia ystäviä juhlissa. Hauskaa ulkoasua pidämme niistä mustana.