1. Koti
 2.  > 
 3. Arvostelut

Newsletter

Täältä saat päivityksiä, tarjouksia ja erikoistarjouksia tietoa. Tilaa tänään!

Arvostelut

1-25 (tehty 1160 arvostelut)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

 • Kuvaus: Bridesire-mekkoissa on jotain, mikä saa sinut ostamaan vähintään viisi peräkkäin. En tiedä, onko kyse heidän erinomaisesta laadusta vai kohtuuhintaisesta hinnoittelusta, mutta tämä on minun joka kerta vaatteita ostavan.
  Päivämäärä Lisätään: 19-10-2019
  by: Valeria


 • Kuvaus: Kaupassasi tarjoamat palvelut ovat ihmeellisiä. Se saa sinut haluamaan palata uudestaan ​​ja uudestaan. Olen tehnyt ostoksia sinne nyt kolme kertaa eikä haluaisin palata takaisin.
  Päivämäärä Lisätään: 19-10-2019
  by: Vahdeta


 • Kuvaus: Minulla oli elämäni parhaimmat ostoskokemukset. Siellä olevat esikunnat ovat erittäin vieraanvaraisia ​​ja auttavat sinua kaikissa tarpeissasi ja kysymyksissänne. Tunnistan ystäväni seuraavan kerran.
  Päivämäärä Lisätään: 19-10-2019
  by: Lenita


 • Kuvaus: En koskaan tiennyt, että heidän pukeutumisensa olisivat niin mahtavia, kunnes ostin prom-mekkoani täältä. En näytä saavan sitä tarpeeksi sen jälkeen. Kauppaan tulee käydä uudestaan ​​joka kerta, kun tarvitsen mekon.
  Päivämäärä Lisätään: 19-10-2019
  by: Anne


 • Kuvaus: Kiitos paljon. Minulle toimittamasi prom-mekko täyttää 5 tähden luokan.
  Päivämäärä Lisätään: 18-10-2019
  by: trishekka


 • Kuvaus: Joka kerta kun tilaan sinulta iltapukun, se toimitetaan nopeasti. Olet yksi harvoista ammattilaisista, joiden kanssa olen työskennellyt, etkä koskaan petä. Suosittelen jatkossakin muille tarjoamaasi laadukasta palvelua.
  Päivämäärä Lisätään: 18-10-2019
  by: Carolina


 • Kuvaus: Sinun on helppo ostaa iltapuvut minulle. Ei matkustamista. Rentoudu kotona ja tilaa internetistä. Joka kerta kun tilaan, mekot toimitetaan nopeasti. Kiitos paljon.
  Päivämäärä Lisätään: 17-10-2019
  by: Michael


 • Kuvaus: Tavoin säästää rahaa. Minun piti verrata useita prom-mekkojen myyjiä ennen kuin päätin tilata sinulta. Myyt korkealaatuisia mekkoja, ja hinta on erittäin oikeudenmukainen. Arvostan kaupan löytämistä, te ihmiset.
  Päivämäärä Lisätään: 17-10-2019
  by: Joan


 • Kuvaus: Vaimoni on nirso pukeutumisen suhteen. Minun piti istua hänen kanssaan ja vertailla myymiäsi erilaisia ​​mekkoja. Toistaiseksi hän on erittäin tyytyväinen meiltä ostamaan mekkoon.
  Päivämäärä Lisätään: 17-10-2019
  by: Nathalie


 • Kuvaus: Sain suosituksen ystävältä sivustoosi. Etsiminen täydellisestä prom-mekosta päättyi, kun näin useita tarjoamiasi kappaleita. Ostin sinulta ensimmäisen prom-mekkani kahdeksan kuukautta sitten, ja nyt olen jälleen ostamassa toisen.
  Päivämäärä Lisätään: 17-10-2019
  by: Melinda


 • Kuvaus: Häämekolla on suuri rooli morsiamen mukavuudessa. En ottanut mahdollisuuksia valitessani omaa. Minun täytyi etsiä parhaita myyjiä. Erotit parhaana. Mekko, jonka myit minulle, oli täydellinen.
  Päivämäärä Lisätään: 17-10-2019
  by: Claudia


 • Kuvaus: Hääpukuhakuni laski minut kauppaan. Minulla oli helppoa verrata erilaisia ​​hääpukujen malleja, joiden jälkeen valitsin yhden. Se oli mukava mekko, jota olen käyttänyt.
  Päivämäärä Lisätään: 17-10-2019
  by: Rebecca


 • Kuvaus: Te kaverit myytte korkealaatuisia mekkoja. Olen ostanut korkealaatuisia hääpukuja sinulta asiakkailleni. Suurin osa heistä on pitänyt heistä kovin. Aion viitata muihin häät suunnittelijoihin kauppaan. Kiitos ja jatka tekemäsi erinomaista työtä.
  Päivämäärä Lisätään: 16-10-2019
  by: Maria


 • Kuvaus: Jopa usean pesun jälkeen, sinulta ostanut mekko ei ole kehittänyt ryppyjä. Se on korkealaatuinen mekko. Paljon kiitoksia sanoidesi pitämisestä.
  Päivämäärä Lisätään: 15-10-2019
  by: Cora


 • Kuvaus: Meillä oli paljon keskusteluja ennen kuin päätitte yhdestä hääpuvustasi. Tilaaminen ja vastaanottaminen kolmessa päivässä oli hieno relive. Suunniteltu häät etenee nyt hyvin.
  Päivämäärä Lisätään: 15-10-2019
  by: ingrid


 • Kuvaus: Ostin sinulta viisi iltapukua. Delver oli nopea, ja ne sopivat täydellisesti. Kiitos nopeasta toimituksesta ja kauniista mekoista.
  Päivämäärä Lisätään: 14-10-2019
  by: Maja


 • Kuvaus: Olen varovainen suorittaessani maksuja verkossa. Suojattujen maksuvaihtoehtojesi ansiosta minulla oli helppo suorittaa tapahtuma verkossa.
  Päivämäärä Lisätään: 14-10-2019
  by: Beverly


 • Kuvaus: En halua käyttää samaa mekkoa yhä uudelleen. Siitä lähtien kun ostin mekon myymälästäsi, olen joutunut muuttamaan tapaani. Se on kaunis mekko, joka sopii hyvin kehoni muotoon. Pidän sitä aina joka kerta, kun minulla on tärkeä tapahtuma.
  Päivämäärä Lisätään: 13-10-2019
  by: Anna


 • Kuvaus: Kun laskusin ensimmäistä kertaa kauppaan, etsin paikkaa, josta voin ostaa pukeutumisen äitini syntymäpäivääni varten. Ostin iltapuku toimi erittäin hyvin. Hän rakastaa sitä paljon.
  Päivämäärä Lisätään: 13-10-2019
  by: Donna


 • Kuvaus: Minulla on yleensä paljon aikaa, ennen kuin voin löytää täydellisen iltapuvun. Kesti muutaman minuutin löytääksesi täydellisen mekon kauppaan. Olet ottanut aikaa tarjota selkeä kuvaus mekkoista, joiden avulla minun on helppo ostaa.
  Päivämäärä Lisätään: 13-10-2019
  by: Nicole


 • Kuvaus: Ihmiset kysyvät jatkuvasti minulta ostin iltapuvun. Se on ainutlaatuinen mekko, joka on saanut minut ylpeäksi useaan otteeseen. Kiitos, että myit minulle parhaan mekon.
  Päivämäärä Lisätään: 13-10-2019
  by: Sarah


 • Kuvaus: Ajattelin parasta, missä voin ostaa hääpukuja. Koska ostin mekot myymälästäsi, en voi valittaa sitä. Voit erottua tarjoamastasi korkealaatuisia hääpukuja. Hoitajat vastasivat nopeasti kysymyksiini, jotka auttoivat minua pääsemään eroon pelistäni.
  Päivämäärä Lisätään: 12-10-2019
  by: Lovisa


 • Kuvaus: Toistaiseksi olen lähettänyt kolme morsiamet myymälääsi. He kaikki ovat onnistuneet ostamaan täydelliset hääpuvut.
  Päivämäärä Lisätään: 12-10-2019
  by: Esther


 • Kuvaus: Joka kerta kun katson häävalokuvia, ihailen hääpukua. Minun täytyy kiittää teitä, koska teit hienoa työtä toimittaessasi korkealaatuista mekkoa. Se on aivan täydellinen.
  Päivämäärä Lisätään: 12-10-2019
  by: diana


 • Kuvaus: Prom-mekko sopii täydellisesti. En voi pahoillani, että ostit mekon sinulta. Se oli ensimmäinen kerta, kun ostin prom-mekon verkossa. Olen voittanut pelot, koska te ihmiset todistatte, että on mahdollista ostaa täydellinen prom-mekko verkosta.
  Päivämäärä Lisätään: 12-10-2019
  by: Noemi

1-25 (tehty 1160 arvostelut)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next