1. Koti
 2.  > 
 3. Arvostelut

Newsletter

Täältä saat päivityksiä, tarjouksia ja erikoistarjouksia tietoa. Tilaa tänään!

Arvostelut

1-25 (tehty 953 arvostelut)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

 • Kuvaus: Tämän mekon hinta on taskussa. Mutta ymmärsin, että Bridesirellä on mekko kaikille; niiden hinnat vaihtelevat. Ainutlaatuinen tyyli sopii erinomaisesti erilaisiin tapahtumiin, kuten prom.
  Päivämäärä Lisätään: 24-08-2019
  by: maria


 • Kuvaus: Sain pukeutuni nopeammin kuin odotin. Suosittelen tätä online-jälleenmyyjää, koska pukeutumisen laatu on oikea-aikaisen toimituksen lisäksi huippuluokkaa.
  Päivämäärä Lisätään: 24-08-2019
  by: Janina


 • Kuvaus: Bridesire on yksi suosituimmista online-pukeutumiskauppiaista. Olin iloinen voidessani ostaa pukeutua ja muita tarvikkeita yhden katon alle.
  Päivämäärä Lisätään: 24-08-2019
  by: Megan


 • Kuvaus: Kun tajusin, että minun oli vaihdettava tyttäreni pukeutua, ajattelin, että se oli ylämäkeen tehtävä. Myymälä oli kuitenkin erittäin hyödyllinen. Sain uuden pukuni synnin kolme päivää. Kiitos paljon kavereita.
  Päivämäärä Lisätään: 24-08-2019
  by: Anita


 • Kuvaus: Se oli ensimmäinen kerta, kun ostin Bridesireltä ja olen iloinen. Asiakaspalvelu varmisti, että minua autettiin, ja jokainen kysymys vastasi. Olen varmasti palannut ostamaan lisää mekkoja.
  Päivämäärä Lisätään: 23-08-2019
  by: Ellinor


 • Kuvaus: Olen pettynyt; mekko sopii hyvin ja se on kaunis. Mitä muuta kysyin? Materiaali on korkealaatuista eikä koristeita ole pudonnut.
  Päivämäärä Lisätään: 23-08-2019
  by: trisha


 • Kuvaus: Upea mekko sai neljä päivää aikaa saapua. Pakkaus oli erinomainen ja mekko oli rypistymätön. Kiitos Bridesirelle uskomattomista palveluista ja laadukkaista tuotteista.
  Päivämäärä Lisätään: 23-08-2019
  by: Edwige


 • Kuvaus: Tarkasteltaessa kuvia, joita tyttäreni otti ystäviensä kanssa, tiedän, että hänen puvunsa oli paras valinta. Voin ilmaista tarpeeksi kiitollisuutta Bridesirelle.
  Päivämäärä Lisätään: 23-08-2019
  by: Jane


 • Kuvaus: Tyttäreni oli innoissaan, ja hän näytti upealta mekossa. Hän ei ole koskaan saanut niin paljon kohteliaisuuksia, kuin hän oli hänen juhlapäivän aikana.
  Päivämäärä Lisätään: 22-08-2019
  by: Alice


 • Kuvaus: En ole koskaan ajatellut, että näytän niin suurelta prom-illan aikana. Muut tytöt ovat aina olettaneet, etten tiennyt paljon muodista, mutta valitsen pukeutumisen ja äitini on asettanut tilauksen ja kaikki. En voi odottaa ostoksia tässä myymälässä äitini kanssa.
  Päivämäärä Lisätään: 22-08-2019
  by: Marie


 • Kuvaus: Tyttäreni oli etsinyt tiettyä mekkoa, minulla ei ollut aavistustakaan, mitä se oli, kunnes löysimme täällä. Hän sai sen neljä päivää ennen tapahtumaa ja sopi täydellisesti.
  Päivämäärä Lisätään: 22-08-2019
  by: daniela


 • Kuvaus: Kun tyttärentytär kertoi minulle, että hän halusi ostaa pukunsa verkossa, en tiennyt, että se osoittautuisi niin hyvin. Olen hyvin tyytyväinen Bridesireen; Kiitos, että annoitte tyttärentyttärelleni parhaan puvun, jonka hän on koskaan valinnut ilman häiriöitäni.
  Päivämäärä Lisätään: 22-08-2019
  by: Ida


 • Kuvaus: Etsin täydellistä mekkoa lyhyessä ajassa Bridesire oli pukeutunut, ja he lähettivät sen nopeasti. Vaikka minun piti saada joitakin muutoksia, se ei maksanut paljon, mutta mekko oli vaatimaton.
  Päivämäärä Lisätään: 21-08-2019
  by: Rame


 • Kuvaus: Tämä verkkokauppa on mahtavaa, ja niiden mekot ovat aitoja suunnittelijapaloja. Ostan uudestaan ​​ja uudelleen ja suosittelen sitä muille tytöille, jotka etsivät ainutlaatuisia, mutta tyylikkäitä mekkoja.
  Päivämäärä Lisätään: 21-08-2019
  by: Helena


 • Kuvaus: Tämä on ensimmäinen kerta, kun jätän tarkistuksen. Olisin hyvin itsekäs, etten sanoisi, kuinka kiitollinen olen pukeutumisesta; se oli aivan ainutlaatuinen ja suunniteltu niin viisaasti. Upeat nauhat ja täydellinen pääntie tekivät tähtiä prom-illan aikana.
  Päivämäärä Lisätään: 21-08-2019
  by: Jamie


 • Kuvaus: Myymälän edustajaryhmä oli kohtelias. He vastasivat ystävällisellä tavalla, kun otimme yhteyttä niihin, mitä enemmän he pukeutuvat saapuivat meille ajoissa. Täällä ostan ensi vuonna toisen tyttäreni prom-illan.
  Päivämäärä Lisätään: 21-08-2019
  by: anna


 • Kuvaus: Vau! Mistä aloitan? Kun olin pettynyt paikalliseen räätälöimään, tilasin Bridesiren häätpuvuni alle kaksi viikkoa häihin. Halusimme uudistaa lupauksemme, ja päätin, jos se ei tule ajoissa, menin yhteen yksinkertaisista mekkoistani. Mekko oli paras asia, jonka olen tehnyt itselleni pitkään aikaan. Kaikki rakastivat sitä, miten se näytti minua, ja kiitokset monista.
  Päivämäärä Lisätään: 20-08-2019
  by: Rebecca


 • Kuvaus: Toivon, että voisin tarkastella tätä mekkoa sata kertaa. Tyttäreni Prom oli täydellinen. Sinä seisoit muiden tyttöjen joukossa. Me rakastimme sitä.
  Päivämäärä Lisätään: 20-08-2019
  by: Jade


 • Kuvaus: Haluan kiittää Bridesirea sydämeni pohjalta. Mekko oli taideteos, ja pikku sisareni näytti niin upealta, että hän haluaa pitää pukeutumisen veljentytärinsä (tyttäreni).
  Päivämäärä Lisätään: 20-08-2019
  by: Charliene


 • Kuvaus: Voin sanoa, että verkkokaupat ovat todellisia. Hääpuku oli aivan kuin mitä me kaikki odotimme (ystäväni ja perheeni). Olen plus-kokoinen, eikä kukaan kykenisi näyttämään niin hyvältä häätpuvussa. Minun ei tarvinnut tehdä mitään muutoksia, ja päiväni osoittautui täydelliseksi.
  Päivämäärä Lisätään: 20-08-2019
  by: Anne Merete


 • Kuvaus: Olen hämmästynyt tämän vaatteen korkeasta laadusta. Tunnistan kaunis mekko, kun näen; Olen ollut valokuvauksessa vuosia, jolloin ostan mekkoja versoja varten. Tiesin, että mekko houkuttelee huomiota ja näyttää upeilta valokuvissa. Päiväni kääntyi juuri niin kuin halusin tämän virheetön mekko.
  Päivämäärä Lisätään: 19-08-2019
  by: Olive


 • Kuvaus: Minulla ei ole oikeaa sanaa kuvaamaan tämän mekon kauneutta. Se oli upea ja jäi minulle aarre. Rakastan sitä ja suosittelen Bridesireä kaikille tytöille, jotka valmistautuvat häätään. Et tule pettymään.
  Päivämäärä Lisätään: 19-08-2019
  by: Sofia


 • Kuvaus: Pukumme mukana oli vyötärö, joka määritteli vyötärön. Verhossa on lattiapituus ja se tekee siitä erittäin kauniin. Aluksi pelkäsin, että materiaali ei olisi korkealaatuista, mutta se on silti ehjä. Se oli niin mukava, tanssin siinä, ja se antoi minulle mahdollisuuden liikkua mukavasti.
  Päivämäärä Lisätään: 19-08-2019
  by: Angelina


 • Kuvaus: Äitini ei usko hintaa, jonka ostin hääpukuani. Hieman perinteinen, hän oli varoittanut minua verkkokaupoista, mutta mekko on täydellinen ja ihanteellinen morsiamen, jolla on petite muoto.
  Päivämäärä Lisätään: 19-08-2019
  by: Linda


 • Kuvaus: Mekko oli tyylikäs ja tyylikäs; Tuntui hyvältä, sillä koristeita loisti kirkkaassa auringonvalossa. Koska olin rantahäät, näytin niin upealta, että kuvissa en voi uskoa, että olin upea. En tuntenut hikistä, ja kangas ei houkutellut hiekkahiukkasia.
  Päivämäärä Lisätään: 18-08-2019
  by: Martha

1-25 (tehty 953 arvostelut)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next