Voimassa: 02/27-03/06
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Cocktailmekot
 6.  > 
 7. Runsashelmainen Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Cocktailmekot

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Runsashelmainen Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Cocktailmekot

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Katso ja tunne jumalallista tässä taivaallisessa tyylissä tältä erittäin arvostetulta valmistajalta. Täysin muodikas, mutta silti ainutlaatuinen, tämä yhden olkapään pääntie on koristeltu röyhelöillä, kun taas pallopuvun siluettihame on koristeltu röyhelöllä ja kukalla. Pehmeä sifonkikangas, vetoketjullinen selkä ja symmetrinen vyötärö eivät vain sovi sinulle täydellisesti, mutta tunnet myös olosi mukavaksi siinä.
Siluetti:Runsashelmainen
Kaula-aukko:Yksiolkaiminen
Helman/Laahuksen Pituus:Lyhyt/Mini
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Rypytetty, Kukkakoristelu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:Tumma laivastonsininen (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2020/04/03 17:40:39
  Christina
  Tein tilauksen viikossa jouluun ja maksuni hylättiin, mutta pankkitililtäni ilmeni, että kauppa tapahtui, lähetän heille sähköpostia ja muutaman seurannan jälkeen rahat palautettiin alle 48 tunnissa.

   2019/07/09 11:16:56
  Michele
  Vihreä mekko, jonka tilasin, on juuri sama kuin sivuston kuvassa. Se sopii hyvin. Korsetin selkänojalla voin helposti pukeutua pukeutumaan tai löysää sitä helpottamaan hengittävyyttä.

   2018/01/11 12:02:54
  Tabea-Sophie
  Varmasti, minulla oli epäilyksiä Bridesire, mutta yllätyksekseni, tulit hämmästyttävän. Kiitos teille, löysin parhaan iltapäiväpukun tähän mennessä. Saapuessani en voinut uskoa, että vaaleanpunaiseen mekaanan järjestys oli itse asiassa minun. Aikaisemmin minulla oli vaikeuksia valita sellainen iltapuku, joka sopii ruumiilleni verkossa. Usein lähetetyt tuotteet eivät toimi kunnolla minua, joten jouduin tekemään useita muutoksia täydelliseksi sovittamiseksi. Käyttämällä verkkosivustoasi on kuitenkin käyttäjäystävällinen, joten ihanteellinen mekko on helppo optimoida. En vain voinut lopettaa mieheni pukeutumista. Itse asiassa katson juuri nyt.

   2017/12/14 20:54:47
  Conny
  Viimeksi kun näin itseäni, tämä onnellinen oli, kun kävin ostoksilla kauppakeskuksessa. Tällä kertaa teit minut vieläkin onnellisemmaksi, koska tarjoamasi palvelut tarjosivat mediaa ostanut hääpuvun teiltä ja se oli upea. Rakastin sitä niin paljon, koska se näytti olevan enkeli. Kun kiireinen aikataulu hääparannuksistani valmistui, joukkueesi onnistui tekemään kaiken, sillä media sai sen aikaisin odotetusti ja se asettui niin hyvin. Olin niin huolissani, että minun täytyi palata taas, mutta kaikki meni niin hyvin. Olet paras verkkokauppa, jolla voit tehdä ostoksia tähän mennessä. Haluaisin kertoa muille asiakkaille, jotka haluavat tehdä ostoksia kanssasi, että heidän ei pitäisi olla huolissaan ostamaan kanssasi vain yhden negatiivisen arvostelun vuoksi, vaan kokeilemaan palveluitasi ja kokemusta. Tiedän vain, että he rakastavat sinua vieläkin enemmän ja he ylläpitävät asiakassuhteesi kanssasi.

   2017/12/09 14:49:14
  Nai-Wen
  En voinut välttää tilaisuutta ostaa upea valtameri-mekko, jonka löysin sivustossasi, vaikka huomasin tuskin sosiaalisen median virkoja, jotka varoittavat ostamaan prom hameen verkossa. Se näytti aivan kuten se teki verkossa ja sopii minulle kuin käsine. Olin varmasti paras pukeutunut tyttö prom. Kiitos!!!

Kirjoita arvostelu Runsashelmainen Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Cocktailmekot:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *