1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Tanssiaispuvut
1-36 (tehty 511 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Sydän Lyhyt/Mini Hihaton Pitsi Mekko

  Bridesire tuli parhaimman ystäväni suosittelemani heti. Hän vakuutti minulle, että ostaessani hääpuvun verkossa oli helpompaa ja voisin nähdä paljon malleja. Vaikka olin hieman epäröivä, otin ja tilasin hääpuvun ja se oli yksinkertaisesti henkeäsalpaava. Näytin siltä kuin kaunein morsiamen koskaan hääpäiväni, kiitos.

  Asiakas: Teresa

 2. Kotelomekko Neliö Lyhyt/Mini Hihaton Elastic Silk-like Satiini Satiini Mekko

  Syntymäpäiväni tulossa viikon kuluttua tarvitsin todella uutta mekkoa. Kun etsin internetissä, päätin lopulta kokeilla Bridesireä. Tänään olen erittäin kiitollinen siitä, että tein päivän. Kaikki ystäväni kertoivat minulle, että katselin upeaa prom-mekkoani.

  Asiakas: Rachel

 3. A-linja Polvipituinen Sydän Satiini Ja Sifonki Morsiusneitojen mekko with Removale Olkaimilla

  Bridesirellä on verkkosivusto, jota on helppo seurata. Minulla ei ollut vaikeaa navigoida sen läpi ja tehdä tilauksia. Pystyin saamaan mekko ajoissa online-päivämäärään, joka tapahtui todella lyhyellä varoitusajalla.

  Asiakas: Nassima

 4. Tuppi/ Column Sifonki Olkaimeton Täysipitkä Sydän Morsiusneitojen mekko

  Aiomme olla yhdessä viikonloppuna, ja minun piti etsiä kaunista. Kysyin ystävälliseltä referenssiltä ja neuvoivat minua kokeilemaan Bridesirea. Laitoin tilauksen prompukalle ja rukoilin parhaan tuloksen puolesta. Päivä odotettua aikaisemmin, mekko tuli pakettina. Laatu oli hyvä ja oikea mittaus, ja ennen kaikkea se räätälöitiin erinomaisesti. Bridesire olet ehdottomasti paras koskaan!

  Asiakas: Roberta

 5. A-linja Halterneck Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

  Halusin vaikutella ihmisiä yrityksen puolueen kanssa täydellinen iltapuku. Kiitos Bridesire, löysin sen heti! Rakastan tätä yritystä vakavasti, ja teen kaikki ostokseni siellä!

  Asiakas: Melissa

Parhaat Tarjoukset