Voimassa: 07/13-07/20
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Quinceanera mekot
 6.  > 
 7. Runsashelmainen Sydän Kappelilaahus Hihaton Tylli Mekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

Runsashelmainen Sydän Kappelilaahus Hihaton Tylli Mekko

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:Runsashelmainen
Kaula-aukko:Sydän
Helman/Laahuksen Pituus:Kappelilaahus
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Aplikointi, Röyhelöt
Selkä:Pitsi-up, Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Tylli
Väri näkyvissä:As picture (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

    2017/10/26 20:09:47
  Nancy
  Kun poikaystäväni ensin ehdotti minulle, tiesin, että täydellinen hääpuku oli kaikki, mitä tarvitsin tehdä päivän unohtumattomaksi. Koska aika loppui, tarvitsin yhtä mahdollisimman pian, minun piti pyytää ystäviisi lähettämistä ja näin tunsin Bridesiren. Heti kun otin puhelimen ja soitin eCommerce-myymälään, toisen osapuolen edustajan sävy vakuutti minulle, että he pystyvät täyttämään määräaikani. Tosi sana, he eivät koskaan pettäneet ja poikaystäväni oli niin tyytyväinen valintani mukaan. Ne ovat todellakin tallentaa eroa. Palaan heihin joka päivä!
    2018/02/03 10:19:23
  Svetlana
  Lopulta tilaukseni on saapunut! Upea mekko. Kiitos paljon!
    2018/03/08 09:48:56
  Beverly
  Olin etsimässä kukka tyttö mekkoja viime kuussa, joka maksoi alle 100€, ja löysin söpöä Bridesire. Olin todella onnellinen, kun sain sen, koska se ei näyttänyt siltä, että se maksoi vain sata dollaria. Haluat varmasti tilata kanssasi uudelleen.
    2019/04/19 17:14:53
  Yolanda
  Promomekko oli erittäin vaikuttava kaikille. Paljon kiitoksia siitä, että sinulla on niin tyylikkäät ja muodikkaat mekot, Bridesire. Et koskaan anna kenenkään.
    2019/04/25 19:45:53
  Ferida
  En voi unohtaa sanoa kiitos kaikille, jotka ovat tehneet häät niin värikkäiksi. Bridesire, annoit minulle erittäin mukavat mekot häät. Kiitos.
    2019/05/03 21:28:43
  Jeannette
  Tuotteeni toimitettiin eilen, ja olin niin helpottunut, kun sain selville, että verkkokauppa ”tekee”, jossa löydän kokoinen mekko. Se on todella sairas, kun sinulla on vaikeuksia löytää oikea verkko, mutta Bridesire on tehnyt ostoksistani helpommaksi!
    2019/05/17 02:43:26
  Malou
  Äitini on ollut päässäni, jotta pääsin ostamaan. Minä halveksin ostoksia. Löysin vaihtoehdon tämän täydellisen sivuston vuoksi, jolla on kirjaimellisesti kaikkea mitä tyttö voisi haluta! Vuodesta häät leningit kaikkiin muihin mekkoihin, se on kaikki!
    2019/06/18 23:26:03
  Mara
  Sinulla on kauniita mekkoja runsaasti. Annan tilauksen kuukauden lopussa. En voi odottaa kokeilemaan niitä. Edellinen mekko asetti minut täydellisesti.
    2019/06/22 04:29:39
  Carol
  Bridesire sinulla on parhaat tarjoukset kaupungissa. Olen ostanut ympärilleni, mutta en ole löytänyt pukukauppaa, jossa on kauniita mekkoja, kuten omassa kaupassa. Ostan ensi viikolla enemmän.
    2019/06/30 00:03:31
  Gouldie
  Mekon siluetti oli tyylikäs ja tyylikäs koukku. Mekko on valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka tekee siitä ainutlaatuisen.

Kirjoita arvostelu Runsashelmainen Sydän Kappelilaahus Hihaton Tylli Mekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *